Prodej rodinného domu, Gajac, Chorvatsko, 64 m2

Gajac, Chorvatsko

6 125 000 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Chorvatsko-Nemovitosti.cz má pro Vás dvoupatrový rekreační dům 62m2 s terasou jen 150m od moře. Mům je v zástavbě podobných rekreačních domů, má výhled na moře a pěkně udržovaný. Je moc pěkně zdobený kamenem, vypadá opradu efektně. Má parkování a zahradu. Kompletně zařízen. Dům je umístěn do nenápadného městečka Gajac na ostrově Pag, které je vyjímečné tím, že je klidné a pohodové - má jen 100 stálých obyvatel. Je vhodné pro dovolenou, ale i delší pobyt. Je zasazeno do bílých skal, zeleně a modrou mořskou hladinou. Samozřejmě se do městečka dostanete pohodovou silnicí z pevniny nebo jiných měst ostrova Pag. Ve městě naleznete malý supermarket a restaurace. Náš dům má výbornou polohu pro koupání v moři, ale i návštěvu přírody nebo přátelv okolí. Podrobně o domě:

Třípokojový dvoupatrový řadový dům na prodej. Dům je s terasou a zahradou.

Je skvěle zařízený a klimatizovaný (dvě invertorové klimatizace teplá/studená).
Do bytu/domu se vstupuje přes zahradu 7,01 m2.
V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, koupelna, malá komora a zařízená terasa s markýzou o výměře 14,41 m2, na kterou se vchází z obývacího pokoje.
Schody vedou do horního patra, kde jsou dva pokoje.
Celková vnitřní plocha bytu/domu je 57,07 m2.
Na fasádu byla nanesena další vrstva pro lepší izolaci tím je dům výborně zatěplen nebo odizolován od tepla v létě.
Parkoviště je v zahradě nebo veřejné a vždy je místo.
Pouze 5 minut snadné chůze na pláž.

Letovisko Gajac se nachází 5 km jižně od destinace Novalja na západním pobřeží ostrova Pag. Jedná se o klidné letovisko, které spadá pod obec Kolan ležící ve vnitrozemí ostrova. Gajac leží v zátoce s oblázkovo-písečnou pláží. Návštěvníky je vyhledávána především díky blízkosti atraktivní rozlehlé pláže Zrće (3 km jihovýchodně) z drobných oblázků s pozvolným vstupem do moře. Jižně od letoviska Gajac leží moderní středisko Mandre, kde najdete krásnou pláž Mala Mandra.

Ostrov Pag je známý díky teplému klimatu a blízkostí k České republice - Brno 750km po dálnici. Na ostrov se dostanete trajektem i po mostě, najdete zde benzínové pumpy, obchody, stavebniny a prodejny hobby doplňků. Jsou zde také restaurace, bary, diskotéky a mariny pro ukotvení lodí skůtrů atd. Na Pagu najdete výborné Pažské sýry, speciální krajky nebo výrobu solných přípravků.

Veřejné služby
Voda:
Elektro
Kanalizace
Vytápění a chlazení: Systém vytápění přímotopy
Certifikáty:
Energetická třída: Energetický certifikát
Stavební povolení
Kolaudační rozhodnutí

Info:
Vzdálenost od moře: 100 m
Most, který spojuje ostrov pevninu je zdarma
Obchod
Restaurace
Služby města a kulturní centrum
Parkování

Parametry domu

Cena
6 125 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Gajac, Chorvatsko
ID
98
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
64 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
100 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Dana Růžičková

Dana Růžičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu