Prodej rodinného domu, Poděbrady - Poděbrady III, Táboritská, 144 m2

Táboritská, Poděbrady III

7 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 313 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Poděbradech

Úklidové služby

Informace k domu

Ve spolupráci s majiteli nabízíme k prodeji rodinný dům před rekonstrukcí, který je situován v původní zástavbě domů, ve velmi klidné čtvrti lázeňského města Poděbrady (okres Nymburk) na adrese Táboritská č. p. 776/11. Dům nabízí velkorysý prostor pro vytvoření vícegeneračního bydlení, provozování živnosti v přístavbě ale i dvou moderních a atraktivních bytových jednotek. Umožňuje přizpůsobit interiér dle vlastních představ, v případě pronájmu bytových jednotek pak představuje pro nové majitele velmi zajímavou investiční příležitost s velkým potenciálem pro návratnost a především trvalý stabilní zisk.

Nabízený 3podlažní dům s 5 a více pokoji se nachází na parcele o rozloze 238 m², disponuje zastavěnou plochou 139 m² a užitnou plochou 245 m², zahradou o ploše 99 m² (nyní z části zastavěné přístavbou dílny a krytým venkovním sezením). K nemovitosti náleží garáž a sklep o rozloze 29 m². Zahrada poskytuje prostor např. pro relaxaci nebo zahradní grilování, garáž a prostor před domem umožňují parkování několika vozidlům. Odpad je řešen pomocí veřejné kanalizace, voda pomocí veřejného vodovodu. Topení je zajištěno ústředním plynovým topením, lokálně může být řešeno i pomocí tuhých paliv. Telekomunikace v podobě telefonu a internetu jsou samozřejmostí.

Pohodlné a komfortní bydlení jak pro majitele, tak pro případné nájemníky, zajistí dostupnost služeb a vysoká vybavenost v blízkém okolí nemovitosti. Dům je umístěn v lokalitě se snadno dostupnou veřejnou dopravou (50 min vlakem do stanice Praha hl. n.) a dálnicí (35 min jízdy do Prahy nebo Hradce Králové). Lázeňské město (10 min chůze do centra) disponuje vysokou občanskou vybaveností (mj. 3 min chůze do školky a 6 min do školy), výbornými lékařskými a zdravotními službami (8 km do nemocnice v Nymburce, 20 km nemocnice v Kolíně) a nabízí mnoho příležitostí pro kulturní a sportovní vyžití.

Samozřejmostí je rychlé vyřízení hypotéky bez poplatků, za velmi příznivých podmínek. Na nemovitost máme již vyhotovený bankovní odhad a veškeré informace získáte před domluvenou prohlídkou nemovitosti od našeho finančního poradce.

V případě zájmu o nemovitost mě neváhejte kontaktovat, rád vám poskytnu veškeré informace.

Těšíme se na vás v lázeňském městě Poděbrady.

Parametry domu

Cena
7 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Táboritská, Poděbrady III
ID
420240047
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
245 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
139 m2
Podlahová plocha
144 m2
Plocha nemovitosti
238 m2
Plocha zahrady
99 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Garáž
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Petr Gregor

Petr Gregor

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Poděbradech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu