Prodej chaty, Kozlovice, 22 m2 (ID: 3532103)

Kozlovice

1 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 957 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a provize RK, + úschova financí a poplatek na KN)

Prémioví partneři v Kozlovicích

Informace k domu

Hledáte místo, kde byste mohli trávit svůj volný čas? Líbila by se vám menší chata na pěkném a slunném místě? Pokud ano, tak tato nabídka je možná právě pro Vás. Vítejte v Kozlovicích.

Chata se nachází na pozemku o rozloze 312 m a je již napojena na elektřinu i vodovod. Nabízí dostatek místa pro víkendový odpočinek pro ty, kteří se chtějí na pár dní vytratit z města a užít si pohody a přírody.

Jedná se o smíšenou podsklepenou stavbu (bez č.e.) s pokojem s kuchyňkou a ložnicí v podkroví. Obytná plocha činí okolo 22 m2, užitná plocha spolu se sklepem je pak přibližně 34 m2, zastavěná plocha cca 16 m2. Odpad je vyřešen trativodem.

Vzhledem k její výhodné poloze poblíž centra obce se na místo můžete dopravit nejen autem, ale poblíž se nachází i autobusová zastávka. Zaparkovat se dá jen malý kousek pod zahradou. Díky zdolání 20 schodů se nejen že budete pravidelně udržovat ve formě, ale zajistíte si i více vlastního soukromí.

Pozemek je rovinatý, oplocený, a jeho dominantou je bezesporu vzrostlý ořech, který potěší nejednu pekařku.

Tak co říkáte, je to právě toto místo, které hledáte? Pokud ano, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky. Do té doby se mějte hezky a na shledanou.

Parametry domu

Cena
1 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize RK, + úschova financí a poplatek na KN
Aktualizováno
2. 6. 2024
Adresa
Kozlovice
ID
202413814
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
34 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
22 m2
Plocha nemovitosti
312 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Bc. Roman Mikita

Bc. Roman Mikita

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kozlovicích (okr. Frýdek-Místek)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu