Prodej ubytování, Horní Stropnice, 700 m2 (ID: 3535089)

Horní Stropnice

29 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 142 495 Kč /za měsíc

(Kupující provizi RK neplatí.)

Prémioví partneři v Horní Stropnici

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízím zprostředkování prodeje penzionu se samostatnou restaurací a pozemky o celkové ploše 9 060 m2, které se nachází na úžasném místě v obci Horní Stropnice – Šejby.

Jedná se o skvělou investiční příležitost v samotném centru Novohradských hor, pouhé tři kilometry od první rakouské vesnice.

Penzion je postaven na pozemku o ploše 406 m2 a celková podlahová plocha objektu je činí cca 700 m2. Při vstupu do domu Vás přivítá prostorná vstupní hala a v přízemí se nachází dva nádherné pokoje s východem na terasu, prostorná jídelna a sociální zařízení. V patře je osm vybavených apartmánů s vlastní koupelnou a WC. V celém domě je zavedeno WI-FI síť.

V areálu je v samostatné budově postavena restaurace s vlastní kuchyní, se kterou sousedí dvě kryté garáže. Parkování je bezproblémové na pozemku.

Nemovitost byla postavena v roce 2012, je ve velmi dobrém stavu a je průběžně udržována. Před letošní sezonou došlo k výměně roštů, matrací a dalších doplňků v celkové hodnotě cca 1 mil. Kč.

K nemovitosti náleží i prostorná zahrada, kde je možno grilovat, relaxovat nebo aktivně sportovat.

Nový majitel může využívat skutečnosti, že nemovitost je dlouhodobě inzerována na booking.com a průměrná celoroční obsazenost se pohybuje mezi 50 - 60%, přičemž v letních měsících bývá přes 90%. Celková kapacita penzionu je 27 osob.

Ceny pronájmu za apartmány se pohybují v rozmezí 50–90 EUR/ den, přičemž k dispozici jsou dvou, třílůžkové a čtyřlůžkové apartmány.
Nový vlastník může nemovitost provozovat sám, nebo ji pronajmout třetí osobě, kdy poté by měsíční výnos z penzionu činil cca 60 000 Kč/měsíc. Restauraci je možné pronajmout cca za 20 000 Kč / měsíc v případě současného pronájmu s penzionem.

O vytápění a ohřev teplé vody se stará krb s podlahovým topením, elektrokotel a je zde příprava na tepelné čerpadlo. Objekt je napojený na veřejný rozvod elektřiny. Voda je ze studny na vlastním pozemku. Kanalizace je řešena formou žumpy o velikosti 20 m3.

Pro milovníky turistiky a outdoorových aktivit jsou tyto Novohradské hory skutečným rájem. Nabízejí rozsáhlou síť turistických tras vhodných pro pěší turistiku i cykloturistik a celkově jsou fascinujícím regionem pro ty, kteří hledají spojení s přírodou, dobrodružství v horách a nádhernou přírodu.

Jedinečnost Novohradských hor spočívá především ve vzácně zachovalé přírodě ušetřené zásahů člověka díky své poloze v bývalém pohraničním pásmu. V roce 2000 zde byl vyhlášen Přírodní park Novohradské hory.

Kontaktujte mě a rád Vám zajistím prohlídku této atraktivní nemovitosti v úžasné lokalitě. Milan Šámal

Parametry nemovitosti

Cena
29 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupující provizi RK neplatí.
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Horní Stropnice
ID
20240505
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
700 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
700 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Milan Šámal

Ing. Milan Šámal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Horní Stropnici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu