Prodej bytu 3+1, Litvínov - Horní Litvínov, Komenského, 74 m2

Komenského, Horní Litvínov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(V ceně jsou zahrnuty kompletní služby spojené s prodejem nemovitosti)

Prémioví partneři v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Pokud hledáte pro Vás a vaši rodinu byt v Litvínově a očekáváte klidnou lokalitu plnou zeleně s dostupností školy, hřiště, koupaliště, cyklostezky, MHD nebo třeba přírody a lesa, máme pro Vás vhodné řešení.

Právě teď máte jedinečnou možnost koupě prostorného bytu 3+1 nacházejícího se v nejvyhledávanější části Litvínova v ulici Komenského v přízemí cihlového domu s č. p. 1211 na Osadě.

Nabízená bytová jednotka nově převedena do osobního vlastnictví vám oproti běžnému standardu zdejších bytů nabízí podlahovou plochu o velikosti úctyhodných 73,9 m2, s prostorným sklepem pak dokonce 94,7 m2. Ten je umístěn přímo pod bytem a lze jej tak přičlenit k bytu a tím zvětšit obytnou plochu o dalších až 20 m2. Byt prošel částečnou rekonstrukcí - koupelny s kuchyní vč. rozvodů elektroinstalace v této části, díky výrobní vadě se na vaně odlupuje smalt, doporučuji počítat s její výměnou nebo renovací povrchu. Původní plovoucí podlaha je překryta zachovalým linem, byla instalována nová krbová kamna s pravidelnou inspekcí spalinových cest, plynový kotel zn. Buderus umístěný ve sklepě byl při poslední kontrole ohodnocen jako v naprostém pořádku. Ten zajišťuje otop i ohřev vody. Všechny radiátory mají dálkově ovládané termohlavice. Kvůli začínající vlhkosti byla stavba ze severní strany odkopána a izolována, od té doby je suchá.
Měsíční náklady na plyn jsou okolo 3 tisíc, na elektřinu 2 tisíce, voda na osobu cca. 500,- Kč. Fond oprav 1.500,- Kč.

Byt sestává z podlouhlé vstupní chodby na jejímž konci je prostorná ložnice s pohledem do zeleně za domem, dále z většího obývacího pokoje navazujícího na menší dětský pokoj s pohledem do ulice a s orientací na jihovýchodní stranu, protější kuchyně a menší koupelny, kterou lze rozšířit o vedlejší šatník. Detailněji je zakresleno spolu s rozměry pokojů v přiloženém půdorysu.

Byt bude uvolněn novému majiteli zhruba koncem letních prázdnin.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kdykoli mě kontaktujte a po dohodě Vám tuto jedinečnou nemovitost rád osobně představím. Případné financování Vám zajistíme naším specialistou.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V ceně jsou zahrnuty kompletní služby spojené s prodejem nemovitosti
Aktualizováno
3. 6. 2024
Adresa
Komenského, Horní Litvínov
ID
185-NP02270
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
95 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
173 m2
Podlahová plocha
74 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jan Soudek

Jan Soudek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Litvínově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu