Prodej rodinného domu, Hustopeče, Herbenova, 125 m2

Herbenova, Hustopeče

8 495 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 485 Kč /za měsíc

(vč.provize RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Hustopečích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům 3+1 + hala, garáž, vinný sklep, zahrada v Hustopečích u Brna. Dům se nachází v klidné části Hustopečí na ul. Herbenova v zástavbě rodinných domů. Dům je dvoupodlažní s přízemím a podzemním podlažím. V 1. n.p. se nachází vstup se zádveřím, spojovací chodba, ze zádveří je vstup do haly se schodištěm do 2 n. p. domu, kde se nachází chodba z níž je vstup do tří samostatných neprůchozích pokojů, kuchyně s kuchyňskou linkou se vstupem na balkon, komora, koupelna s vanou, samostatné WC, z předsíně projdeme do dvora a zahrady. Z ulice je vjezd do garáže na níž navazuje dílna s plošinovým pracovním výtahem do 2.n.p. domu a půdu, spojovací chodba s domem, lisovna, vstup do patrového vinného sklepa, kotelna, prádelna, WC. K vytápění domu slouží ústřední topení (včetně garáže a horního sklepa), k ohřevu TUV slouží plynový průtokový ohřívač. Dům je připojen na elektřinu 220/400 V, plyn, obecní vodovod. Dům je napojen na obecní kanalizaci pomocí přepadu z jímky umístěné pod garáží.
Dům byl postaven v roce 1990, v roce 2008 byla v celém domě vyměněna okna – plastová 5ti komorová – barva Brillant zlatý dub/bílá, v roce 2009 nová fasáda. Střecha je sedlová bez zateplení, podlahy betonové, dlažba a v pokojích koberce.
Hustopeče mají plnou občanskou vybavenost včetně školy, školky, nákupního centra, restaurací a zdravotnických zařízení., pošta, krytý bazén, letní koupaliště,, kino. Velkou výhodou je výborná dostupnost po dálnici D2 směr Brno a Břeclav. V okolí je mnoho příležitostí pro volnočasové aktivity - pěší výlety i cyklovýlety s množstvím cyklostezek. Vodní nádrž Nové Mlýny je vzdálena cca 8 km, Pálava cca 17 km.
V případě zájmu je k dispozici 3D prohlídka domu, půdorys domu je patrný z přiložené 3D dispozice jednotlivých podlaží.
Líbí se Vám tento dům? Přijďte se podívat, pro více informací a termín prohlídky kontaktujte makléře, klíče v RK.
PENB je ve fázi zpracování.

Parametry domu

Cena
8 495 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč.provize RK a právního servisu
Aktualizováno
8. 6. 2024
Adresa
Herbenova, Hustopeče
ID
24013
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
181 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
123 m2
Podlahová plocha
125 m2
Plocha nemovitosti
247 m2
Plocha zahrady
124 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

JUDr. Martina Kölblová

JUDr. Martina Kölblová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hustopečích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu