Prodej rodinného domu, Starý Kolín, Na Obci, 195 m2 (ID: 3539062)

Na Obci, Starý Kolín

9 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 750 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Starém Kolíně

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme na prodej atraktivní nemovitost v klidné části Starého Kolína, kterou tvoří rodinný dům se zahradou a v zadní části je pozemek uzavřen prostornou stodolou. Celková plocha pozemku činí 655 m2, z toho 152 m2 zastavěná plocha domu, 140 m2 stodola a 363 m2 zahrada. Rodinný dům nabízí 2 bytové jednotky - dvoupodlažní 4+kk o výměře152 m2 a dále přízemní bytovou jednotku 2+kk o výměře 43 m2, obojí se samostatným vstupem.
V rodinném domě probíhají aktuálně dokončovací práce na kompletní rekonstrukci původní nemovitosti, ze které zůstala jen část obvodových stěn. V rámci projektu Nová zelená úsporám došlo ke kompletní hydroizolaci, kompletnímu zateplení podlahy, fasády i střechy, výměny oken za okna s trojskly, postavení nového komínu, výměny celého krovu a krytiny...v podstatě se jedná o nový dům s vysokým standardem bydlení. Hlavní bytová jednotka 4+kk je v přízemí dispozičně členěna na vstupní halu, chodbu, koupelnu, velký pokoj a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Atraktivnost domu je kromě jiného dána architektonickým řešením této centrální části domu. Otevírá se tu obytný velkoprostor, jenž vznikl vybouráním původního stropu a byl působivě otevřen do podkrovního prostoru. Je bohatě prosvětlen jak sdruženými střešními okny, tak i dvěma dvojitými francouskými okny se vstupem na terasu v zahradě. V obývacím pokoji je připraven nový komín na připojení krbových kamen pro skvělou atmosféru z plápolajícího ohně v zimních měsících. Obytná část podkroví je přístupná otevřeným schodištěm a galerií nad centrálním velkoprostorem a tvořena dvěma velkými pokoji s přiznanými krokvemi.
Menší, ze zahrady samostatně přístupná bytová jednotka 2+kk je dispozičně členěná na chodbu, koupenu s WC a sprchovým koutem, ložnici a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Tento malý byt je ideální pro dorůstající dítě nebo prarodiče.
Nemovitost je primárně vytápěná tepelným čerpadlem, v přízemí mají všechny místnosti podlahové topení, v podkroví deskové radiátory. Dům je napojen na elektřinu, obecní vodovod a kanalizaci, na zahradě je i kopaná studna s užitkovou vodou.
Velkou předností nemovitosti je i prostorná stodola, která uzavírá nádvoří se zahradou. Stodola je po stavební stránce v dobrém stavu, opravena byla i krytina - do stodoly nezatéká.
Aktuálně probíhají dokončovací v interiéru i exteriéru práce, v jejichž průběhu budeme aktualizovat fotodokumentaci. Předpoklad dokončení nemovitosti a její připravenost k předání jsou 2 měsíce. Více informací poskytne makléř nabídky.
Obec Starý Kolín s cca 1 800 obyvateli poskytuje svým obyvatelům plnou občanskou vybavenost. Lokalita je ideálně situovaná mezi dvěma okresními městy, do Kolína i Kutné Hory je to 7 km. Výbornou dopravní obslužnost zajišťuje i přímým železničním spojení do Kolína, Prahy či Pardubic.
Neváhejte a sjednejte si prohlídku s makléřem. Tato nemovitost vás příjemně překvapí.

Parametry domu

Cena
9 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Na Obci, Starý Kolín
ID
0059-NP07076
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
195 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
195 m2
Plocha nemovitosti
655 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Mgr. Jaroslav Slavotínek

Mgr. Jaroslav Slavotínek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Starém Kolíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu