Prodej bytu 3+1, Mladá Boleslav, mjr. Frymla, 105 m2

mjr. Frymla, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme jedinečnou příležitost koupě prostorného bytu 3+1 o užitné ploše 105 m2, který se nachází v samotném srdci Mladé Boleslavi na adrese Mj. Frymla. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají byt v atraktivní lokalitě s výbornou dostupností a veškerými výhodami městského života na dosah ruky.

Strategická poloha
Byt se nachází v bezprostřední blízkosti obchodního centra Bondy, které nabízí široký výběr obchodů, restaurací a služeb. Jen pár minut chůze vás dělí od automobilky Škoda, což je ideální pro zaměstnance této prestižní společnosti. Navíc máte na dosah vlakové a autobusové nádraží, což zajišťuje vynikající dopravní dostupnost do dalších měst a obcí.

Praha Černý Most - 30min
Liberec - 35min

Dispozice a stav bytu
Byt je vyklizený v původním stavu a je připraven ke kompletní rekonstrukci, což vám umožní upravit interiér přesně podle Vašich představ a potřeb. Pokud budete mít zájem, rádi vám poskytneme pomoc s rekonstrukcí prostřednictvím našich spolehlivých partnerů.

Přednosti nemovitosti
Velkorysá užitná plocha: 105 m2 nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.
Sklep: K bytu náleží prostorný sklep (7m2), který poskytuje další úložné prostory.
Parkování: Parkování je možné jak před domem, tak i ve vnitrobloku, což zajišťuje vysoký komfort pro obyvatele.
Zázemí: Ve vnitrobloku se nachází společná pergola s grilem a zahrada, což je ideální pro relaxaci a setkání s přáteli nebo rodinou.

Stav objektu
Cihlový dům, ve kterém se byt nachází, je ve velmi dobrém stavu. Fasáda byla nedávno opravena, což přispívá k celkové atraktivitě a hodnotě nemovitosti.

Proč si vybrat tento byt?
Tato nemovitost je ideální volbou pro rodiny, páry nebo investory, kteří hledají bydlení v lukrativní lokalitě s možností přizpůsobit si byt podle svých představ. Blízkost centra města, obchodního centra, dopravních uzlů a zaměstnavatele Škoda Auto dělají z této nabídky skutečně mimořádnou příležitost. Byty o tak velké ploše se objevují v inzerci velmi zřídka.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou šanci na koupi prostorného bytu v Mladé Boleslavi! Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

S financováním Vám rádi pomohou naši finanční specialisté.

Těším se na prohlídce.

Zuzana Salmanovová, MRE
- realitní specialistka pro tuto oblast-

Parametry bytu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 6. 2024
Adresa
mjr. Frymla, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II
ID
00023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
105 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Zuzana Salmanovová, MRE

Zuzana Salmanovová, MRE

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu