Prodej chaty, Mladá Boleslav, 51 m2

Mladá Boleslav, Jemníky u Mladé Boleslavi

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc

(výměry jsou užitných ploch jsou orientační)

Prémioví partneři v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte klidné místo na víkendový relax v blízkosti Mladé Boleslavi? Místo plné klidu, zeleně a možnosti zde strávit celé léto? Jedno takové místo pro Vás máme.
Pouhých 5 minut od Mladé Boleslavi v městské části Jemníky naleznete perfektní místo na odpočinek. V uzavřené zahrádkářské osadě na pozemku o rozloze 379 m2 se nachází chalupa o užitné ploše 50 m2. Chata je se zděnými základy. Dispozičně je řešena - v přízemí místnost s kuchyňskou linkou a prostorem pro jídelní stůl nebo pohovku, z hlavní místnosti se dostanete do nově zrekonstruované koupelny s toaletou. Dále se lze po schodech z hlavní místnosti dostat po vysouvajících schodek do podkroví, které slouží jako spací prostory. Před vchodem do chaty je zpevněné posezení z kterého je krásný výhled na celý pozemek a na okolí Mladé Boleslavi. Celá chata včetně posezení je podsklepena a tím nám vznikají dvě prostorné místnosti.
Chata prošla rozsáhlou rekonstrukcí včetně rozvodů elektřiny, oken, podlah, koupelny a toalety. Je možné v ní trávit větší část roku díky napojení na elektřinu, vodovod, odpady. Vytápění je řešeno krbovými kamny, případně přímotopy.
Na zahradě dále nalezneme zapuštěný bazén, skleník a dřevník. Pozemek je ohraničen živým plotem po stranách se sousedy a pletivem za pozemkem. Za pozemkem je již pouze les, který poskytuje klid. Pozemek nabízí mnoho prostoru pro zahradničení, grilování, večerní opékání u ohýnku a odpočinek.
Zaujala vás tato nabídka. Ozvěte se nám a zarezervujte si čas vaší prohlídky. -Financování Vám velmi rádi zajistíme skrze naši společnost eDO finance.

Parametry domu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
výměry jsou užitných ploch jsou orientační
Aktualizováno
13. 6. 2024
Adresa
Mladá Boleslav, Jemníky u Mladé Boleslavi
ID
420240184
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
51 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
37 m2
Plocha nemovitosti
416 m2
Plocha zahrady
342 m2
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 100 lidí

Prodejce

Milan Špinka

Milan Špinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu