Prodej rodinného domu, Nové Město nad Metují, Na Františku, 146 m2

Na Františku, Nové Město nad Metují

5 770 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 498 Kč /za měsíc

(včetně realitního a právního servisu)

Prémioví partneři v Novém Městu nad Metují

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji velmi pěkný rodinný dům s upravenou zahradou v Novém Městě nad Metují. Dům má výbornou polohu ve vyhledávané lokalitě Na Františku – je na konci slepé ulice, blízko centra i přírody. V docházkové vzdálenosti je mateřská, základní i střední škola, obchody i autobusové nádraží. Dům je napojený na všechny inženýrské sítě, je dvoupodlažní se dvěma bytovými jednotkami. Vytápěný plynovým kondenzačním kotlem s ohřevem vody a ústředním topením.

Horní patro je po kompletní rekonstrukci z roku 2022 – prosklená veranda, nová kuchyně se spotřebiči a samostatnou spíží, nová koupelna, samostatné WC, dva pokoje, komora a velký pokoj s jídelním koutem, velkými okny a balkonem - krásně prosvětlený byt 3 + 1 o velikosti 90 m2 + balkon 6 m2. Podlahy jsou - parkety, nové plovoucí a nová dlažba. Okna jsou dřevěná špaletová s venkovními žaluziemi.

V přízemí je byt 1 + 1 o velikosti 50 m2 s koupelnou, samostatným WC a přes verandu s přímým vstupem na zahradu. V přízemí je garáž, dílna i technické zázemí. Všechny obytné pokoje domu, včetně balkonu jsou orientované na jihozápad a do zahrady.

Celý pozemek je oplocený, jeho rozloha je 797 m2, z toho je 106 m2 zastavěná plocha. Zahrada u domu je krásná a udržovaná. Za domem jsou vzrostlé ovocné stromy a keře, živý plot, skleník a zděná podsklepená kůlna. Před domem jsou vzrostlé okrasné stromy a keře, zahradní jezírko, vstup do domu a vjezd do garáže.

Projděte se domem virtuálně ve 3D scanu a přijďte na prohlídku. ☺

V případě více zájemců bude rozhodovat nejvyšší nabídka.

Parametry domu

Cena
5 770 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně realitního a právního servisu
Aktualizováno
17. 6. 2024
Adresa
Na Františku, Nové Město nad Metují
ID
N01408
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
146 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
797 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Ing. Martin Tichý

Ing. Martin Tichý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Městu nad Metují?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu