Prodej rodinného domu, Žleby, Havlíčkova, 333 m2

Havlíčkova, Žleby

5 497 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 197 Kč /za měsíc

(Rezervace. Včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Žlebech

Úklidové služby

Informace k domu

Tento dům je v současné chvíli v rezervaci.

Prodej rodinného domu s obrovským podkrovím, sklepem, terasou, zahradním domkem s posezením, garáží, krytým parkovacím stáním a krásnou zahradou o ideální velikosti, který se nachází v klidné části obce Žleby, ve slepé ulici Havlíčkova, a je tak naprosto ideální pro klidné rodinné bydlení. Celková plocha prodávaného pozemku má velikost 1.024 m2, z čehož zastavěná plocha činí 254 m2.

Přízemí domu se skládá ze vstupní verandy, chodby, 4 pokojů, kuchyně se spíží, praktické komory, koupelny s vanou i sprchovým koutem a samostatné toalety. Celková užitná plocha přízemí, včetně terasy náležící k obývacímu pokoji, činí velkorysých 140 m2. Je zde tak dostatek prostoru i pro větší rodinu.

Nad obytnou částí se rozléhá ještě obrovské podkroví o ploše 168 m2, které je vhodné pro budoucí vestavbu. Navíc přístup je zde umožněn jak zevnitř, tak samostatným vstupem zvenku a tak je pouze na Vás, jestli budete daný prostor využívat pro sebe či jej investičně pronajímat.

Dům je v dobrém technickém i estetickém stavu a je připojen na veškeré inženýrské sítě. Vytápění domu je zajištěno ústředně plynem či tuhými palivy, a to kotlem umístěným ve sklepě, kde také najdeme i samostatnou uhelnu.

Vedle domu se dále nachází velmi praktický zahradní domek aktuálně sloužící k uskladnění zahradní techniky a jiného nářadí. Jeho velikost činí 18 m2 a navíc nabízí i menší půdní prostor k uložení dalších věcí.

Na domek pak přímo navazuje kryté zahradní posezení vhodné pro příjemně strávená odpoledne či večery s rodinou a přáteli.

S větší rodinou budete zřejmě využívat i dvě auta a jejich parkování pro Vás rovněž nebude žádný problém. Můžete totiž využít jak garáže sousedící s domem, tak krytého parkovacího stání.

Další výhodou této nemovitosti je klidná zahrada s ovocnými stromy, která je tak akorát velká, aby Vaší rodině dělala radost a zároveň jste s ní neměli příliš práce.

Obec Žleby leží v okrese Kutná Hora, konkrétně 9 km jihovýchodně od města Čáslav. Její největší dominantou je skvostný zámek s nádherným parkem, který si již zahrál v mnoha českých pohádkách. Další zajímavostí je pak místní obora proslulá chovem bílých jelenů, expozicí dravců a sov. Dále jsou zde k vidění také mufloni, vodní ptáci a další zvířata.

Tyto dva unikáty jsou hojně navštěvovány turisty z celé České republiky i zahraničí, kteří se do této oblasti jezdí také ubytovávat. A právě pro tento záměr je přímo ideální velké podkroví domu, které tak skrývá významný investiční potenciál.

V obci nalezneme také velmi dobrou občanskou vybavenost – mateřskou i základní školu, autobusovou i vlakovou dopravu, obchody, hospůdky, poštu, obecní úřad apod. Další věci pak seženete a zařídíte v okolních městech Ronov nad Doubravou, Čáslav, Třemošnice či Golčův Jeníkov.

Pro více informací či zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. V případě potřeby Vám zajistíme nejvýhodnější financování na trhu. Číslo zakázky: 10558

Parametry domu

Cena
5 497 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Rezervace. Včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Havlíčkova, Žleby
ID
N10558
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
333 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
254 m2
Podlahová plocha
333 m2
Plocha nemovitosti
1024 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo iRealitka.cz

iRealitka.cz

Čajkovského 916, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 131 lidí

Prodejce

Mgr. Zdeněk Luňák

Mgr. Zdeněk Luňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žlebech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu