Prodej rodinného domu, Vižina, 135 m2 (ID: 3383466)

Vižina

9 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 036 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vižině

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej RD v menší obci v klidné lokalitě na úpatí Brd. Jedná se o samostatný, velký, prostorný RD o 2 BJ dispozičně řešený jako 7+1 o zastavěné ploše 135 m² a se zahradou o výměře 708 m². K dispozici je i velký úložný prostor půdy. Součástí domu je garáž, která slouží jako dílna a případně další obytný prostor. Dále navazuje kotelna s místností pro dřevo. Dispozice domu: Přízemí je řešeno hlavním vstupem do chodby a z ní do dalších samostatných místností, k dispozici je i vedlejší vstup přes garáž, ze které je i vstup do kotelny. V 1.patře je obývací pokoj s krbem, jídelna, kuchyně, 3 ložnice, koupelna a samostatné wc. Z chodby je vstup na malý balkon. Půdní prostor je nevyužitý.
RD je vytápěn litinovým kotlem na tuhá paliva/dřevo s rozvody do litinových radiátorů. Jako záložní zdroj je připraven elektrokotel a krb v prvním patře. Dům je napojen na elektřinu 220/380 V, obecní vodovod a kanalizaci. K dispozici je i vlastní studna a podzemní nádrž na dešťovou vodu o 20 m3.
Obec Vižina má obchod s potravinami, dopravní obslužnost je zajištěna autobusy a vlakem. MŠ a ZŠ je ve vedlejší obci Osov. Do většího spádového města Hostomic je to 7 km, tam jsou další rozšířené služby a obchody včetně lékaře a lékárny. Velká města v dosahu 15 km jsou Dobříš, Beroun a Hořovice. Napojení na D5 a R4 je do 15 minut. V obci Vižina a v okolních obcích fungují místní kulturní a sportovní spolky. Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem. Více informací u makléře M. Kareše Ev. číslo: 645850.

Parametry domu

Cena
9 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Vižina
ID
646464
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
135 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
843 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Martin Kareš

Martin Kareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vižině?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu