Prodej rodinného domu, Jílové u Držkova, 397 m2

Jílové u Držkova

28 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 133 440 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jílovém u Držkova

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej třípodlažního, cihlového nízkoenergetického - úsporného domu (B) s osobitým designem dle návrhu architektonické kanceláře Siadesign v krásné přírodní scenérii v malebné lokalitě podhůří Jizerských hor na unikátním rozlehlém pozemku 12 442m2 (5.306m2 + přilehlé pozemky 7.136m2). Unikátní a ničím nerušené umístění objektu skýtá překrásné výhledy do okolní přírody, je obklopen lesy a loukami a poskytuje dokonalé soukromí pro odpočinek a relaxaci těla i duše pro rezidenty. Okouzlující krajina s krásnou přírodou s hlubokými lesy a řekami, protkaná turistickými a cyklistickými stezkami, spousta architektonických skvostů, hradů a zámků, muzea, skály.


Dispozici tvoří 3 podlaží a obytné podkroví.

1. PP : prostorná garáž s dílnou a dostatkem úložných prostor, relaxační zázemí se saunou s vlastním ozvučením, WC, sprchovým koutem, ochlazovacím bazénkem a odpočívárnou. Dále samostatný sklad na zahradní techniku a nábytek a také na dřevo do krbu.

1. NP: Vstupní místnost se šatnou a vestavnými skříněmi s trezorem, WC, velkorysý obývací pokoj s krbem, překrásnými výhledy a přímým vstupem na terasu, dětská herna, plně vybavená kuchyně s kvalitními vestavnými spotřebiči, terasa (rozdělená na zastřešenou část s posezením a venkovní kuchyní s vestavěným grilem a otevřenou část ideální na slunění a odpočinek).

2. NP: Hlavní ložnice s rohovým oknem a neopakovatelnými výhledy do zahrady tvořící open space spolu s koupelnou a vlastním (odděleným) WC, dále 2 dvoulůžkové a jedna třílůžková ložnice pro hosty, koupelna a WC pro hosty.

Obytné podkroví: Navrženo pro příležitostné přespání větší skupiny osob (12 + 4) a skýtající úžasný prostor pro hraní dětí.

Dům je vytápěn elektrickým kotlem (ohřev vody zajišťují 2 nezávislé elektrické bojlery) a je vybaven podlahovým topením (vstupní hala, kuchyně, všechny koupelny a WC), podlahovými konvektory v kombinaci s otopnými tělesy v místnostech s dřevěnou podlahou a doplněno topnými žebříky v koupelnách. Topení v domě lze zapnout i na dálku pomocí GSM brány, kterou lze rovněž dálkově zapínat a vypínat zabezpečovací systém, venkovní osvětlení a otevírání vjezdové brány. Dům lze nezávisle téměř celý vytopit výkonným krbem na dřevo, který je v obývacím pokoji. Objekt je osazen kvalitními dřevěnými euro-okny s výbornou izolací. Podlahy jsou kombinací protiskluzové dlažby (wellness, koupelny a WC, vstupní hala, kuchyně) a dřevěné podlahy z pravého dřeva (obývací pokoj, herna, schodiště do 2. NP, všechny ložnice).
Každý z pokojů je vybaven nábytkem a zařizovacími předměty na míru tak, aby poskytovaly vysoký komfort a příjemnou, útulnou atmosféru, zdravotní matrace, na míru vyráběné designové skříně a ostatní nábytek a všechny obytné místnosti mají svou TV se SAT a WIFI internetem.

Relaxaci v domě poskytuje sauna s odpočívárnou a ochlazovacím bazénkem a také venkovní vířivka pro 5 osob s celoročním provozem. Příjemný odpočinek poskytuje také sluneční terasa s houpací sítí či zastřešené venkovní posezení s grilováním a halogenovými zářiči, které vám umožní prodloužit si období

Parametry domu

Cena
28 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 1. 2024
Adresa
Jílové u Držkova
ID
HMA1752-0001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
397 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
180 m2
Podlahová plocha
397 m2
Plocha nemovitosti
12442 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

FARAON reality

FARAON reality

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jílovém u Držkova?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu