Prodej rodinného domu, Krčmaň, Dolní Ulička, 83 m2 (ID: 3470744)

Dolní Ulička, Krčmaň

2 380 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 342 Kč /za měsíc

(vč. právního servisu i provize RK)

Prémioví partneři v Krčmani

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou, který se nachází mezi Olomoucí a Přerovem, v obci Krčmaň, Dolní Ulička.

Celková výměra pozemku činí 335 m2, z toho 117 m2 je zastavěná plocha  (51,7 m2 hlavní stavba dvoupatrového domu, 34,7 m2 garáž, 30,5 m2 zemědělská stavba)

Hlavní stavba má 2 nadzemní podlaží, dům není podsklepen. Celková užitná plocha domu činí 83 m2, z toho 15 m2 terasa.

V 1. NP domu je předsíň, chodba, koupelna s WC, jedna obytná místnost, kuchyň a spižírna. Z chodby vedou kamenné schody do 2. NP, kde jsou další 2 obytné pokoje.

Přes cestu (Dolní Ulička) naproti domu  se nachází další pozemek o výměře 94 m2, na němž stojí dřevěná garáž a stavba, která byla dříve využívána pro hospodaření. Na této ploše je možno vybudovat další objekt k bydlení či např. vícero garážových stání, dílnu, sklad či jinak využívanou stavbu.

K domu náleží zahrada 150 m2, která může sloužit k rekreaci či pěstování plodin. Vedle zahrady se nachází přístřešek s posezením a udírnou.

Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci a plynpvod. Otop je zajištěn novým plynovým kotlem (v domě proběhla částečna rekonstrukce otopné soustavy). Voda je k dispozici jak z obecního vodovodu, tak z kopané studny, která se nachází v místě dřevěné verandy u vstupu do domu. Odpad je odváděn do obecní kanalizace.

V roce 2023 byla realizována nová střecha, vč. částečné opravy krovu. Okna a interiérové dveře jsou původní, vstupní dveře jsou nové . Podlahy, omítky a veškeré rozvody jsou původní.

Dům je tedy určen, vyjma střechy a plynového kotle, k celkové rekonstrukci. V místě současné terasy a venkovního posezení je možno rozšířit plochu domu o další místnosti. Stejně tak lze využít pozemek naproti domu.

V rámci obce je dům situován mezí Dolní Uličkou a Horní Uličkou. Do domu se vchází z Dolní Uličky, na zahradu se lze dostat i z Horní uličky.

Jedná se o ideální příležitost pro pořízení nemovitosti pro vlastní bydlení ve velmi klidné lokalitě v blízkosti města Olomouce a Přerova, a to v obci s veškerou občanskou vybaveností.

Cena je konečná, vč. provize realitní kanceláře i právního servisu.

Pro bližší informace o nemovitosti mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném tel. čísle či prostřednictvím e-mailu.

Parametry domu

Cena
2 380 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právního servisu i provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Dolní Ulička, Krčmaň
ID
2024-03-3
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
83 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
335 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

JUDr. Jaroslav Klimeš

JUDr. Jaroslav Klimeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krčmani?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu