Prodej bytu 4+kk, Brno, Listnatá, 205 m2

Listnatá, Brno

15 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 775 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Prodej velkého bytu o celkové dispozici 4+kk s terasou, který se nachází v 5. nadzemním podlaží novostavby domu z roku 2016. Plocha bytu je 113,5 m2 a z každé obytné místnosti je možný vstup na prostornou terasu o výměře 91,6m2. Díky orientaci na tři světové strany je byt velmi světlý a slunný. Disponuje třemi samostatnými ložnicemi, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, komorou, koupelnou s toaletou a samostatnou toaletou.

Na patře se nachází pouze dva byty, je zde klid a soukromí.

Na virtuální prohlídce, kterou najdete na mých webových stránkách najdete 3D prohlídku, kde si můžete byt prohlédnout s pohodlí domova. Také si zde můžete stáhnout půdorys v PDF.

Na terase, která obklopuje celý byt se nachází pergola s elektronicky ovládaným stíněním, přívod vody pro zalévání i zahradní sprcha i zahradní nábytek, který zde zůstane. U oken je přiraprava pro venkovní žaluzie.

Celý tento bytový projekt se nachází na velmi zajímavém místě, v nově vybudovaném sídlišti Kamechy, které sousedí s Přírodním parkem Podkomorské lesy a Brněnskou přehradou. Sjezd na D1 je vzdálen 9km a oblasti je plánováno tramvajové spojení.

K bytu náleží parkovací stání.

Parametry bytu

Cena
15 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Listnatá, Brno
ID
15460
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
205 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Honza Ptáček

Honza Ptáček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu