smartphone-2269340_1280

Pospícháte? Spolehněte se na odkup nemovitosti

Komentáře: 0

Potřebujete rychle prodat svůj dům, byt nebo chatu? Víte, že nemáte několik měsíců, ba ani několik týdnů času? Vyřešte všechny své závazky rychle, díky výkupu nemovitosti specializovanou realitní kanceláří.

Odkup nebo také výkup nemovitosti představuje ideální řešení v případě, že na vyrovnání svých majetkových závazků opravdu spěcháte, případně se vám do cesty postavila jiná životní překážka. Jde o nejrychlejší formu prodeje vůbec. Nemusíte čekat, až si vaši nemovitost všichni zájemci prohlédnou, nestanete se rukojmím banky, protahující žádost o hypotéku, ani se nebudete muset potýkat s proměnlivou situací na realitních trzích. Vsadíte-li na profesionální realitní kancelář, nečekají vás na vaší cestě za prodejem nemovitosti žádná nečekaná překvapení.

Chcete peníze okamžitě? Snižte cenu na polovinu

I tak vypadají některé nabídky potenciálních zájemců o nemovitost, kteří se rozhodli obejít bez služeb realitní kanceláře. Ale okamžité odeslání peněz na účet rozhodně nemusí být vykoupeno takovými podmínkami – navíc často bez jakékoli záruky.

Nekupujte zajíce v pytli, raději se poohlédněte po profesionálech v oboru. Klíčovým bodem celého úspěšného procesu je právě promyšlený výběr realitní kanceláře, s níž budete spolupracovat. A na co si dát při svém pátrání pozor?

Poplatky předem? Ne se seriózním partnerem

Nikdy nic neplaťte předem – i kdyby se společnost oháněla jakýmikoliv podmínkami. Předem také chtějte vědět, jakou částku při výkupu bytu či domu dostanete. S kvalitním partnerem, kterým společnost Edox reality nepochybně je, se nemusíte obávat finančních ztrát, ve spolupráci s těmito profesionály totiž můžete počítat až s 95 % ceny nemovitosti.

Seriózní realitní kancelář nabízí odhad nemovitosti zdarma, takže okamžitě víte, kolik za svůj majetek získáte. Jakýkoliv jiný postup je hazard a sázka do loterie. Kromě odhadu zdarma chtějte také další služby, jež vám ušetří nemalé finance a čas. Pro skutečné profesionály je jednání s exekutory, katastrem a dalšími institucemi otázkou chvilky, a přitom máte záruku, že vše bude, jak má být.

Nabídka nemovitostí

Nové články