Prodej bytu 5+1, Břeclav, Lanžhotská, 125 m2 (ID: 3028947)

Lanžhotská, Břeclav

3 540 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 871 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Břeclavi

Informace k bytu

Nabízím k prodeji bytovou jednotku 5+1 v Břeclavi. Jedná se o dvoupodlažní přístavbu cihlového domu, ve které byla zahájena rozsáhlá rekonstrukce, nové rozvody elektrické energie, nové rozvody vody, částečně nové podlahy, nové omítky. V patře jsou čtyři pokoje, balkon, přízemí nabízí velký obývací pokoj, kuchyni, halu, koupelnu, terasu. Nemovitost je přístupná průjezdem z ulice, tak ze zadní části pozemku ze zahrady. Je možná dohoda na další části zahrady.
Koupí bytu získá jeho nový majitel možnost spojit rodinné bydlení s podnikáním. Vzhledem k rozlehlosti zastavěné plochy je možné část domu přebudovat na sídlo firmy, dílnu, či nájemní bydlení. V nemovitosti jsou na prodej ještě dvě bytové jednotky, proto se současně se nabízí příležitost pro velkou rodinu a její spojení ve vícegeneračním bydlení v této nemovitosti. Zahrada s absolutním soukromím nabízí prostor pro vytvoření klidného, zeleného zázemí domu.
Pro sjednání termínu prohlídky mě prosím neváhejte kontaktovat. Více informací Vám ráda poskytnu telefonicky nebo emailem.

Parametry bytu

Cena
3 540 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 1. 2024
Adresa
Lanžhotská, Břeclav
ID
11968
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
125 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
125 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 164 lidí

Prodejce

Mgr. Kristina Manová

Mgr. Kristina Manová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+1 v Břeclavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu