Pronájem restaurace, Brno - Brno-město, Jakubská, 670 m2

Jakubská, Brno-město

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, + služby cca 2 000 Kč/měsíc + zálohy na vodu cca 5000 Kč/měsíc + přímo měřená spotřeba plynu a el. energie, cena k jednání)

Prémioví partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Bez provize RK nabízíme pronájem prostor pro restauraci v pěší zóně nedaleko Jakubského náměstí s velkokapacitní zahrádkou.

Vnitřní prostory o ploše cca 360 m2 mají velký výkladec do ulice Jakubská. Uvnitř se nachází prostory pro posezení, kuchyně a sociální zázemí, ve vnitrobloku potom velkokapacitní zahrádka o ploše cca 310 m2, kde je cca 100 míst k sezení a venkovní výčep. Je možno si pronajmout i prostor v ulici přímo před restaurací a vytvořit zde další zahrádku (nájem se řeší s městem Brnem).

Prostory jsou podsklepené, přední sklep je možno využít jako sklad, zadní sklep se po nevelké investici dá využít na navýšení počtu míst k sezení či jako salonek pro soukromé akce.

Jedná se o historický dům, jehož fasáda v posledních měsících procházela rekonstrukcí. Okolí objektu je vyhledávaným místem pro návštěvníky restaurací, pivnic, barů a dalších podniků z oblasti gastronomie, proto majitel hledá nájemce z tohoto oboru.

Volné ihned.

Objekt má perfektní dostupnost hromadné dopravy, v rámci minut chůze od objektu se nachází několik zastávek (Česká, Náměstí Svobody, Moravské náměstí). Parkování je možno v parkovacích domech Domini Park, Rozmarýn či pod Janáčkovým divadlem.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK, + služby cca 2 000 Kč/měsíc + zálohy na vodu cca 5000 Kč/měsíc + přímo měřená spotřeba plynu a el. energie, cena k jednání
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Jakubská, Brno-město
ID
00470
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
670 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Ing. Kristýna Ronková

Ing. Kristýna Ronková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu restaurací v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu