Prodej bytu 4+kk, Praha - Břevnov, Bělohorská, 160 m2

Bělohorská, Praha 6, Břevnov

17 472 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 83 266 Kč /za měsíc

(Cena vč. DPH, vč. parkovacího stání a sklepní kóje)

Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Sníte o nadstandardním bydlení blízko centra Prahy? Navíc s energetickým komfortem a nejmodernějšími technologiemi a materiály, které nejsou u současných developerských projektů běžné?

Nabízíme Vám výjimečný a rozlehlý byt s fascinujícím výhledem na město v Rezidenci Via Carolina v Břevnově, který je pražským realitním magnetem 21. století. Jednotka 4+kk ve 4. NP má užitnou plochu 99 m2 a celkovou podlahovou plochu 160 m2. Disponuje prostornou vstupní halou, obývací zónou s kuchyňským koutem, třemi ložnicemi, užitečnou spíží a dvěma koupelnami s toaletou. Na velkých terasách (severní 26 m2 a jižní 17 m2) s vyhlídkou na Břevnov a okolní čtvrtě, která Vás nikdy neomrzí a Vaše návštěvy ohromí, si můžete vychutnat ranní kávu nebo odpolední drink.

Díky garážovému stání, dostupnému autovýtahem, nebudete mít starosti s hledáním parkování. Oceníte i osobní výtah a praktickou sklepní kóji. Z podzemních garáží vyjdete přes zahradu do méně frekventované ulice Na Břevnovské pláni s cyklotrasou.

Již zmíněný velký energetický komfort domu a nízké provozní náklady zajistí centrální kotelna s výkonnými tepelnými čerpadly, doplněná rekuperací, podlahovým topením a chlazením a dřevohliníkovými okny s izolačním trojsklem a venkovními žaluziemi. Podrobnosti naleznete ve Standardech na webu projektu.

Břevnov je čtvrť se silným historickým geniem loci. Dá Vám vynikající spojení s centrem, okruhy i letištěm, snadnou dostupnost MHD včetně metra a plnou občanskou vybavenost. Nadchne Vás i ani mnoho možností pro volný čas a blízkost malebné přírody. V docházkové vzdálenosti nabízí obora Hvězda procházky, běh, cyklistiku, dětská hřiště i běžkování, park Ladronka 4,5km cyklo-inline okruh, míčové hry, bowling a festivaly a lesopark Řepy mnoho atrakcí pro malé i velké Pražany.

Rezidence Via Carolina je právě ve výstavbě podívejte se web projektu, kde najdete novinky z místa. Vykročte k jedinečnému bydlení a oslovte náš prodejní tým. Rádi Vám pomůžeme i s financováním a právním servisem.

Parametry bytu

Cena
17 472 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. DPH, vč. parkovacího stání a sklepní kóje
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Bělohorská, Praha 6, Břevnov
ID
18627
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
99 m2
Patro
4. z 4
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
160 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 436 lidí

Prodejce

Lukáš Adam

Lukáš Adam

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu