Prodej rodinného domu, Rudná, Oblouková, 309 m2 (ID: 3180788)

Oblouková, Rudná

19 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 309 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Rudné

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně si Vám dovolujeme nabídnout rodinný dům po rekonstrukci o dispozici 6+kk o užitné ploše 309m2 na pozemku 853m2 v obci Rudná - Praha Západ.

Dům je dvoupodlažní. V přízemí se nachází světlý obývací pokoj (30,57m2) s kuchyňským koutem (12,88m2) a jídelní částí (10,2m2). Kuchyňská linka je vybavena veškerými spotřebiči (trouba, myčka na nádobí, lednice, mikrovlnná trouba) a příjemnou velkou pracovní plochou. Z obývacího pokoje je přímý vstup na terasu (15m2) se zahradou. Dále v přízemí domu je ložnice(18m2), dva pokoje(13,5m2), koupelna s vanou a sprchovým koutem, vstupní chodba s přístupem do komory,
V prvním patře se nachází dva pokoje, šatna, druhý obývací pokoj na galerii a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Je zde nainstalována klimatizace.
Vytápění je zajištěno plynovým kotlem. Dále má dům fotovoltaiku umístěnou na střeše domu. Pod terasou je umístěná nádrž na dešťovou vodu.

Zahrada je udržovaná a zajišťuje klid a soukromí. V přední části zahrady před domem je vjezd do garáže s možností parkování dvou aut. Garáž má velikost 37m2.

Dům je situovaný v klidné lokalitě s ideální občanskou vybaveností. Je zde základní škola, školka, sportovní hala, jezdecký klub a různá sportoviště. Veškeré nákupní možnosti v místě. Obec má také vlastní poštu. Kousek od domu je železniční stanice Nučice, z které se vlakem dostanete na stanici Praha - Smíchov jen za 25min. Rudná má také vynikající dostupnost do Prahy autem nebo autobusovou linkou.

Dům je možné financovat hypotékou.

Parametry domu

Cena
19 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Oblouková, Rudná
ID
7137
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
309 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
208 m2
Plocha nemovitosti
853 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 41 lidí

Prodejce

Lubomír Milek

Lubomír Milek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rudné (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu