Prodej garáže, Olomouc - Černovír, Stratilova, 26 m2

Stratilova, Černovír

1 102 380 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 254 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Olomouci

Informace k nemovitosti

Tiny house, zakázková stavba.
Alternativní bydlení na malém prostoru. Minimalismus, spojení s přírodou a svým okolím. Útěk z města a z kanceláře.
Sára je typový domek největších rozměrů o délce 10 metrů, šířce 2,5 metru a výšce 4 metry. Díky této výšce má na spaní loft (mezonet) a užitnou plochu krásných 26 m.
Základním stavebním materiálem je železo a dřevo. Vnitřní obklad je ze sádrokartonu, vnější odvětrávaný obklad je vyroben ze smrkového dřeva a z pozinkovaného a následně lakovaného TR plechu. Okna jsou plastová s izolačním dvojsklem, aby bylo uvnitř domku dobře nejen v zimě, ale i v létě. Izolací je stříkaná izolační PUR pěna tl. 120 mm a IPN styrodurové desky tl. 50 mm. Rozvody elektriky jsou již nachystány (včetně zásuvek a světel), zatímco rozvody vody se dodělají podle požadavků konečného uživatele.
Podvozek je homologovaný. Má svou vlastní RZ a tudíž může na silnici, ovšem jen za autem, které má tažné zařízení na 3,5 tuny.
Nábytek a vybavení Sára zatím nemá, neboť je to záležitost, která se musí barevně, materiálově i rozložením doladit tak, aby seděla novému majiteli podle představ. Pro tyto účely jsou vypracovány různé vizualizace.
Aktuální cena tohoto typu je : 878 000 Kč bez DPH ( dodací lhůta cca 3 měsíce )

Parametry nemovitosti

Cena
1 102 380 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Stratilova, Černovír
ID
KVdo11230
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
26 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
26 m2
Plocha nemovitosti
26 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Lenka Kvapilová

Lenka Kvapilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje garáží v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie ostatních.


Vybrané články z našeho blogu