Prodej pozemku pro bydlení, Podbořany, 2187 m2

Podbořany

1 900 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 9 Kč /za měsíc

(Včetně provize, právního servisu, vkladu na Katastr nemovitostí)

Prémioví partneři v Podbořanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Toužíte po vlastním domě, chcete vidět svůj dům růst a mít možnost si projekt ještě upravit dle svého a přitom začít hned stavět a neběhat po úřadech?

Máme pro Vás exkluzivní nabídku prodeje pozemků s platným stavebním povolením s výstavbou dvou shodných RD až o dispozici 5+KK s garáží a terasou se zahradou orientovanou na jižní stranu.

Pozemek se nachází u koupaliště v okrajové části stále se rozvíjejícího města Podbořany a je zde vydáno platné stavební povolení se zahájením stavby.
Po zakoupení tedy můžete rovnou pokračovat s výstavbou, případně si upravit dle svých představ. V případě úprav vás zkontaktuji s projektantem, který má domy na starosti.

Projekt na dům o zastavěné ploše 249m2 a užitné ploše 205m2 stojí na samostatných pozemcích o výměře 2x 873m2, dále je zde v osobním vlastnictví příjezdová cesta - celková plocha parcel činí 2187m2.
Elektřina je na pozemek již přivedena, voda a kanalizace na patě krajního pozemku. Cena za m2 činí 1950,- Jednání o ceně možné.

Dopravní dostupnost: Žatec 13min, Most 30min, Karlovy Vary 40min, Praha 55min (dostavba dálnice D6 2024)

Veškerá projektová dokumentace k dispozici a k nahlédnutí u nás v kanceláři. Pozemky lze zakoupit i samostatně. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
1 900 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize, právního servisu, vkladu na Katastr nemovitostí
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Podbořany
ID
N00799
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
498 m2
Podlahová plocha
2187 m2
Plocha nemovitosti
2187 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Hana Lerchová

Hana Lerchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Podbořanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu