Prodej bytu 3+1, Český Krumlov - Nádražní Předměstí, Vyšehrad, 98 m2 (ID: 3279620)

Vyšehrad, Český Krumlov, Nádražní Předměstí

8 387 200 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 971 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Českém Krumlově

Informace k bytu

Prodej velice atraktivního a prostorného OV 3+1 bytu 99 m2 s terasou 8 m2 , dále s garáží a možností půdní vestavby (+ 54 m2), v žádaném, menším bytovém komplexu s velkým, vlastním pozemkem v oblíbené lokalitě, Vyšehrad, Nádražní Předměstí, Český Krumlov.
Byt s větší terasou s otevřeným výhledem na historické centrum Českého Krumlova a do přilehlého i vzdáleného okolí, k bytu náleží samostatná garáž v přízemní části domu a užívací právo a právo půdní vestavby do půdního prostoru nad bytovou jednotkou.
Dům a pozemek: novější bytový dům s vlastním velkým, uzavřeným a celo oploceným pozemkem s parkovištěm, s příjezdovým, příchozím a manipulačním nádvořím, dále s velice prostornou parkovou částí, zatravněná plocha se vzrostlými stromy, s pahorkem, s chodníky, dětským hřištěm a posezením.
Dispozice bytu prostorné 3+1 s příslušenstvím: zádveří a středová chodba s vestavěnými skříněmi, koupelna s vanou, sprchovým koutem, s umyvadlem a prostorem pro pračku a sušičku, samostatné WC, větší ložnice, prostorný dětský pokoj, kuchyň s ostrůvkem do jídelního prostoru se vstupem na terasu a otevřenou stěnou do obývacího pokoje s prosklenou stěnou na terasu a okenní stěnou.
Pro přesnou představu o dispozičním řešení bytu doporučuji prohlédnout 3D virtuální animaci bytu v nabídce inzerátu, pomocí myši procházejte a rozhlížejte se, pro vstup na balkon využijte terčík 360.
K bytu náleží sklepní kóje a možnost užívání všech společných prostor v domě, dále pak podíl na k domu náležícím uzavřeném pozemku
Doporučuji:
Moderní byt s velice příjemným členěním, světlý a vzdušný s obsáhlým příslušenstvím a možností rozšíření plochy bytu o půdní vestavbu, prostorná samostatná garáž, přijatelné měsíční náklady, lokalita s kompletní občanskou vybaveností v dosahu, nebo ve velmi dobré dojezdové vzdálenosti.
Veškeré konkrétní informace u makléře zakázk

Parametry bytu

Cena
8 387 200 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Vyšehrad, Český Krumlov, Nádražní Předměstí
ID
05390
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
146 m2
Patro
4. z 4
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
98 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
143 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK Stejskal.cz

RK Stejskal.cz

Pražská 1247/24, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 220 lidí

Prodejce

Petr Migl

Petr Migl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Českém Krumlově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu