Prodej bytu 2+kk, Dolní Hořice - Prasetín, 54 m2

Dolní Hořice, Prasetín

2 052 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 779 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Dolních Hořicích

Informace k bytu

Exkluzivně na prodej prostorný zděný byt 2+kk o velikosti 54 m2 s podílem na zahradě za domem v menším bytovém domě v útulné obci nedaleko Pacova v Prasetíně. Byt se nachází ve 2. patře domu s orientací na jihozápad. Před domem je k dispozici parkování na vlastním pozemku.
Doporučuji shlédnutí virtuální prohlídky uvedené v inzerci včetně půdorysu bytu.
Dům i byt prošli celkovou rekonstrukcí. Rekonstrukce bytu zahrnovala: nová dřevěná okna, nové štuky, rozvody elektřiny a vody, podlahové krytiny, dveře včetně obložek a renovaci koupelny. Vytápění je řešeno centrálně tepelným čerpadlem typ voda-vzduch zn. Samsung 28 kW, venkovní jednotka AM100KXMDGH/EU + vnitřní jednotka AM320FNBDEH/EU. Ohřev vody zajišťuje bojler zn. Dražice umístěný v koupelně. Voda je obecní a odpady jsou svedeny do čističky odpadních vod.
Dům rovněž prošel kompletní rekonstrukcí od střechy, rozvodů vody a elektřiny, štuků, podlahových krytin na chodbě až po fasádu.
Dispozice bytu 2+kk je znázorněna na přiloženém půdorysu v inzerci. Výhodou jsou dvě toalety. jedna jako součást koupelny a druhá samostatná. V ceně bytu je sanita.
Ke každému bytu je k dispozici podíl na zahradě o celkové výměře 1.012m2 za domem včetně posezení v zastřešené pergole. V domě je celkem k dispozici 7 bytových jednotek od menších 2+kk po 4+kk v podkroví. V případě zájmu je možné koupit více bytů.
Obec Prasetín spadá pod obecní úřad v Dolních Hořicích v okrese Tábor. Veškerá občanská vybavenost je v 9 km vzdáleném Pacově či 22 km vzdáleném Táboře.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Výhodné financování vám zajistíme v rámci realitních služeb zdarma.
Pro bližší informace volejte makléřce zakázky Ing. Andree Kohoutové.

Parametry bytu

Cena
2 052 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 9. 2023
Adresa
Dolní Hořice, Prasetín
ID
05162
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
54 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 47 lidí

Prodejce

Ing. Andrea Kohoutová

Ing. Andrea Kohoutová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Dolních Hořicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu