Prodej pozemku pro bydlení, Sedlnice, 1192 m2 (ID: 3290550)

Sedlnice

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sedlnici

Informace k pozemku

Hledáte místo k bydlení mimo město, ale přitom v blízkosti? Potřebujete mít vše potřebné na dosah? Měli bychom bychom pro vás přesně takový pozemek na kraji obce Sedlnice.

Parcela o velikosti 1192 m² je ideální pro stavbu rodinného domu s dostatkem prostoru pro venkovní vyžití a přitom jednoduchou údržbou.
BOnusem je i to, že pozemek je již oplocen a má přivedenou přípojku elektřiny. Díky tomu můžete již nyní užívat pozemek jako zahradu a máte snadnější cestu ke stavbě domu.
Kromě elektřiny je na pozemku i studna. Vodovodní a plynovou přípojku je možné přivést z místní komunikace. Kanalizace není v obci řešena.
Pozemek je mírně svažitý a má ideální orientaci na jih a západ.

Přístup k pozemku je po obecní komunikaci. Do centra obce to máte 3 km a můžete využít veškerou základní občanskou vybavenost, jako je mateřská a základní škola, praktický lékař, pošta, knihovna, obchod i hospůdka.
Za domem můžete využít silniční napojení na Studénku a na D1 jste za pár minut. Do Ostravy tak dojedete za půl hodinky, v Kopřivnici, Novém Jičíně či Frýdku Místku jste za 15 až 20 minut. Pár minut cesty to je do okolních měst Studénka, Mošnov, Příbor. Využít můžete i autobusovou a vlakovou dopravu.
Pozemek se v územním plánu nachází v zóně SV - smíšené obytné vesnické a koeficient prostavěnosti v obci je 40%.

Neváhejte nás kontaktovat a přijďte se podívat na možnost bydlení v sněženkovém království. Pomůžeme vám i s financováním.

Parametry pozemku

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 2. 2024
Adresa
Sedlnice
ID
3217
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1192 m2
Elektřina
230V
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ing. Silvie Jemelíková

Ing. Silvie Jemelíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Sedlnici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu