Prodej nízkoenergetického domu, Předboj, U Kůlen, 125 m2

U Kůlen, Předboj

12 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 907 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Předboji

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji moderní bungalov o dispozici 4+kk ve velmi žádané lokalitě Prahy - východ, obci Předboj, vzdálené od hranice Prahy 6 km. Tento přízemní dům o celkové obytné ploše 125 m2 se nachází na pozemku o výměře 726 m2. Dům je tvořen chodbou, odkud je vstup do všech částí domu: obývací pokoj s přípravou na kuchyňskou linku, dále 3 ložnice, 2 x koupelnou ( 1 x s vanou a 1 x se sprchovým koutem a WC), komorou a technickou místností. Z chodby bude také přístup do podkroví, kde nachází úložný prostor. Z obývacího pokoje je francouzské okno a vstup na krytou terasu. Podlahové vytápění a ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo, v domě je také rekuperace a změkčoval vody. Všechny tyto technologie zaručují nízké provozní náklady. PENB B. Dům je dokončený a připravený k nastěhování.  Obec Předboj se nachází v okrese Praha-východ, kraj Středočeský. Rozkládá se asi osmnáct kilometrů severně od centra Prahy a šestnáct kilometrů západně od města Brandýs nad Labem-Stará Boleslav. Žije zde přibližně 1 300 obyvatel.

V obci je mateřská škola, praktický lékař, několik obchodů a restaurací, dětské hřiště i sportovní areál, v neposlední řadě také  golfové hřiště Yard Resort. Další občanskou vybavenost naleznete v sousedních obcích. Výborná dostupnost do Prahy autem nebo autobusem. 

Pro bližší informace kontaktujte makléře.

 

Parametry domu

Cena
12 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
U Kůlen, Předboj
ID
80889
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
125 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
726 m2
Plocha zahrady
693 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
56 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ABA REAL s.r.o.

ABA REAL s.r.o.

Tržiště 371/3, Praha, Malá Strana

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Vlasta Dočekalová

Vlasta Dočekalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje nízkoenergetických domů v Předboji?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu