Prodej rodinného domu, Stružinec, 91 m2 (ID: 3291862)

Stružinec

4 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 304 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Stružinci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

k prodeji slunný, mírně svažitý pozemek o CP 924m² v krásné krajině na okraji obce Stružinec. Pozemek je přístupný z obecní asfaltové komunikace, IS jsou před pozemkem. Stavba možná ihned. Veškerá občanská vybavenost v Lomnici nad Popelkou, cca 2km. Velké koupaliště a lyžařské vleky cca 12km. Pokud hledáte změnu životního stylu, klid, krásnou přírodu, bohaté sportovní vyžití je toto pravé místo pro Vás.

Možnost zajištění výstavby RD s tepelným čerpadlem zdarma, součástí ceny je i základová deska a možnost návštěvy vzorového domu v Mimoni a Čisté.

Standartní vybavení domu na klíč - střecha - střešní krytina Bramac Classic, klempířské prvky: ZnFe/pozink, barevný Bramac Stabicor. Fasáda: stěrka a armovací tkanina, omítka silikonová 1,5 mm zn. Weber. Okna: plastová: sedmikomorový profil izolační, čiré trojsklo (vnitřní strana bílá, vnější strana dle vzorníku).Topení - elektrické topné kabely v podlaze. Vnitřní rozvody vody v plastu a elektřiny výrobce ABB typ Tango, elektrický svislý ohřívač 125l (Dražice). Interiérové dveře: zárubeň FABI S, dveře plné hladké laminátové typ Solodor (široký výběr dle vzorníku). Podlahy: dlažba do 450 Kč/m² (koupelna, záchod, vstupní chodba, technická místnost), laminátové plovoucí podlahy (ostatní místnosti, výběr dle vzorníku). Podlaha položena na prachotěsnou folii a kročejovou izolaci Mirelon vč. olištování, cena do 450 Kč/m². Obklady do 450kč/m². Sanitární vybavení: SIKO – Geberit a WC do 5500 Kč, vana do 6000 Kč.V současné době je možnost si prohlédnout vzorový dům. Domy z naší nabídky je možné stavět zejména ve Středočeském a Libereckém kraji. Na vyběr je více projektů, v katalogu je 29 domů. Financování pozemku a stavby domu Vám zajistíme. Cena je včetně pozemku a domu na klíč. Realizace stavby na klíč do 8 měsíců. V ceně RD je projekt a vyřízení stavebního povolení. V nabídce rovněž realizace garáží, teras atd. Cílem je trvalá snaha preferovat kvalitu před kvantitou. Garantujeme vám rychlou a pohodlnou výstavbu za nížší ceny oproti konkurenci. Cena je garantována od podpisu smlouvy na výstavbu konkrétní nemovistosti a nebude se již postupem času měnit. Možnost úpravy projektové dokumentace vč. příček, dveří, oken apod. Při uzavření smlouvy do konce roku 2023 je akce na tepelné čerpadlo zdarma. Ev. číslo: 644116.

Parametry domu

Cena
4 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 2. 2024
Adresa
Stružinec
ID
644730
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
91 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
91 m2
Podlahová plocha
91 m2
Plocha nemovitosti
924 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Stanislava Scherfová

Stanislava Scherfová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stružinci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu