Prodej rodinného domu, Blučina, Komenského, 170 m2

Komenského, Blučina

10 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 992 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Blučině

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení Vám k prodeji nabízíme tento rodinný dům se zahradou a bazénem, v obci Blučina, nedaleko od Brna. Jedná se o prostorný rodinný dům s dvěmi bytovými jednotkami, z čehož každá jednotka má dispozici 3+1 a obě jednotky mají vlastní vstup ze zahrady. Celková výměra pozemku činí 1054 m2, z čehož zastavěná plocha je 225 m2. Užitná plocha obou jednotek přibližně 170 m2.

První jednotka se nachází v původní zástavbě, směrem do ulice a momentálně již není obývaná. Je vhodná k menší modernizaci. Dispozičně se jedná o byt 3+1, tedy obývací pokoj, 2 ložnice a kuchyně s kuchyňskou linkou vybavenou troubou s plynovým sporákem, digestoří a lednicí s mrazákem. Dále chodba a koupelna s vanou i sprchovým koutem. Je zde i pračka. Podlahy: beton pokrytý kobercem, dlažba, vinyl. Kvalitní dřevěná eurookna s dvojsklem.

Druhá jednotka se přistavovala a jedná se o část domu směrem do zahrady. Dispozice je zde také 3+1 - vstupní chodba, obývací pokoj, 2 ložnice, kuchyně s velice stylovou, vestavěnou kuchyňskou linkou, vybavena indukční deskou, digestoří, troubou a myčkou na nádobí. Koupelna s vanou a WC a dále technická místnost, kde se nachází pračka i sušička. Podlahy: vinyl a lamino. Zde je také nová střecha.

Vytápění v celém domě zajišťuje plynový kotel. Voda dálkově. Je i studna, zde je voda ale pouze užitková.

Na zahradě si můžete užít odpočinku ve venkovním zastřešeném altánku, čí u zapuštěného bazénu se slanou vodou - ohřev bazénu pomocí tepelného čerpadla. Bazén je 3 roky starý.
Na pozemku nechybí ani dílna.
Z části zahrady, kde je bazén můžete také brankou projít do další části zahrady. Jsou zde plodící jabloně a víno. Na samém konci pozemku se také nachází klenbový sklep.

Nabízená nemovitost se prodává kompletně vybavená. Od nábytku, pračky, sušičky až po bazénový robotický vysavač, který Vám usnadní údržbu.

Před domem parkování na dvě auta.

V případě dotazů, či zájmu o osobní prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
10 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Komenského, Blučina
ID
01194
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
170 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
225 m2
Plocha nemovitosti
1054 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Sklep
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Frami Real

Frami Real

U Pošty 402/14, Brno, Starý Lískovec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

David Brückner

David Brückner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Blučině?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu