Prodej pozemku pro bydlení, Mariánské Lázně - Úšovice, Dobrovského, 583 m2

Dobrovského, Mariánské Lázně, Úšovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(informace v realitní kanceláři)

Prémioví partneři v Mariánských Lázních

Informace k pozemku

Nabízíme Vám exkluzivní prodej atraktivního stavebního pozemku v Mariánských Lázních, jižní část města (Úšovice, ul. Dobrovského). Pozemek je mírně svažovitý a vhodný k výstavbě rodinného domu. V této věci je již zpracována projektová dokumentace a vydáno platné Stavební povolení. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku. Pozemek lemuje příjezdová asfaltová komunikace tvoří ulici Dobrovského.
Veškerá občanská vybavenost se nachází v docházkové vzdálenosti. Automobilem se do centra města dostanete do 3 min. Zastávka MHD se nachází cca 300 m od pozemku. V případě, že hledáte pozemek ve velmi lukrativní lokalitě v bezprostředním sousedství městkého parku, mohu Vám tuto nemovitost jen doporučit. V ceně pozemku je již zahrnuta provize naší realitní kanceláře a právní servis. Případné vyřízení hypotečního úvěru je samozřejmostí. Doporučujeme. Ev. číslo: 644317.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
informace v realitní kanceláři
Aktualizováno
10. 8. 2023
Adresa
Dobrovského, Mariánské Lázně, Úšovice
ID
644931
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
583 m2
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mirek Reindl

Mirek Reindl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mariánských Lázních?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu