Prodej rodinného domu, Vilémov, 130 m2 (ID: 3306062)

Vilémov

2 299 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 956 Kč /za měsíc

(včetně poplatků a právního servisu)

Prémioví partneři v Vilémově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Prodej rodinného podsklepeného domu ve Vilémově, okres Děčín Nabízíme vám prodej rodinného domu ve Vilémově v srdci Šluknovského výběžku nedaleko hranic s Německem. Tento dům stojí na pozemku jehož celková rozloha je 646m2 a svou rozlohou bohatě stačí k vytvoření útulného domova. Tento dům prošel postupnou opravou. Jak se říká střecha je základ a ta je již po zmíněné rekonstrukci. Další důležitý prvek topení také. Zajišťuje ho skoro nové tepelné čerpadlo! Nemovitost je napojena na kanalizaci a vodu zajišťuje připojení na vodovod. Některé prvky rekonstrukce hotové nejsou jak je patrné z přiložených fotografií. Nicméně to nejtěžší má nový majitel již za sebou:-).
Při samotném vstupu do domu se nejdříve ocitneme na verandě. Přes druhé dveře vstoupíme do prostorné chodby, kde nás vlevo uvítá opravdu veliká kuchyň ( 24 m2 ) s okny na jihozápad. V druhé části domu máme další pokoj ( 13m2 ). Koupelna se sprchovým koutem a wc se nachází na konci chodby. Zmíněný sklep má rozlohu cca 14m2 a určitě najde své uplatnění. V patře domu se nachází další prostorný pokoj s velkým potenciálem. Obývací pokoj ( 25m2 )zde bude opravdu jedna báseň. Další dva malé pokoje ( celkem 14m2 ) nalezneme v druhé části a odtud se dostaneme na půdu kde máme spoustu místa pro skladování.
Zahrada má ideální polohu, kde je dostatek místa a klidu pro tvoření i odpočinek. Nachází se zde také zahradní domek na nářadí.
V obci nalezneme občanskou vybavenost, od školy, školky, obchodů i restauraci. Vlakové i autobusové spojení. Autem jste v sousedním Německu za pár minut.
V případě financování samozřejmě pomůžeme. Za tým RealitasFIN- Tomáš Fodor realitní makléř.

Parametry domu

Cena
2 299 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků a právního servisu
Aktualizováno
21. 2. 2024
Adresa
Vilémov
ID
422
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
82 m2
Plocha nemovitosti
646 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RealitasFIN s.r.o.

RealitasFIN s.r.o.

Masarykova 750/316, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 54 lidí

Prodejce

Tomáš Fodor

Tomáš Fodor

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vilémově (okr. Děčín)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu