Prodej rodinného domu, Varnsdorf, Mánesova, 190 m2

Mánesova, Varnsdorf

7 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 837 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Varnsdorfu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům s garáží v obci Varnsdorf. Kolaudace proběhla v roce 2004. Dvojpodlažní dům je dispozičně řešen jako 5+kk a o podlahové ploše 190 m2.

MOŽNOST DOKONČENÍ INSTALACE FOTOVOLTAIKY za pouhých 68 tis Kč a tepelného čerpadla za 168 tis. Ostatní již zaplaceno. Spěchá z důvodu schválené dotace.

Centrem domu je světlý a velkorysý obývací pokoj s francouzským oknem, s přímým výstupem na zahradu a kuchyní s vestavěnými spotřebiči. V přízemí je dále vstupní veranda, chodba, 1 pokoj a koupelna se sprchovým koutem a WC.

Druhé podlaží je přístupné samonosným betonovým schodištěm a nabízí klidovou zónu, dostatek prostoru pro členy domácnosti, 3 pokoje a koupelnu s rohovou vanou a WC. K dispozici jsou 2 půdní prostory (menší a větší, půdní prostor je zateplený a je ve dřevě). V suterénu se nachází garáž na elektrické ovládání a sklepní prostory. V domě nainstalovaný alarm.

Dům je napojen na městský vodovod, na pozemku se také nachází studna s užitkovou vodou, která je zavedena do domu. Ohřev vody zajišťuje bojler. Vytápění řešeno plynovým kotlem, nebo krbem s průduchy do vrchních místností. V přízemí je podlahové vytápění. Odpad zajišťuje 3. komorový septik.

Další stavbou na pozemku je zděný zahradní domek s krbem a zavedenou elektřinou. Na východní terase v přízemí domu, orientované do hlavní části zahrady je venkovní posezení s elektrickou markýzou.

Pokud hledáte klidné místo, které vám poskytne únik z ruchu města, ale zároveň budete mít vše, co potřebujete, tato nabídka je pro Vás. V obci je veškerá občanská vybavenost: škola, školka, obchody, kavárny, restaurace, lékař, vlak. Okolí vybízí k procházkám do přírody. Dobrá dopravní dostupnost.

Nízké náklady na bydlení. Ihned k nastěhování.

Prohlídky je možno realizovat po dohodě předem i o víkendu.

Energetický štítek je v přípravě a bude aktualizován - zatím tedy dle zákona uvádíme třídu G.

Parametry domu

Cena
7 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Mánesova, Varnsdorf
ID
05187
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1182 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik
Topení
Ústřední plynové, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Balkon
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 147 lidí

Prodejce

Ivana Mádle Reiberová

Ivana Mádle Reiberová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Varnsdorfu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu