Prodej pozemku pro bydlení, Kraslice, Pod Lesem, 630 m2 (ID: 3307015)

Pod Lesem, Kraslice

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc

(Včetně právních služeb a provize RK)

Prémioví partneři v Kraslicích

Informace k pozemku

Ojedinělá nabídka atraktivního stavebního pozemku s právě vydaným stavebním povolením pro dvoupodlažní rodinný dům s dispozicí 4+kk (viz. ilustrační foto stavby na jiném pozemku). V případě zájmu je možné, za zvýhodněných podmínek, stavbu i realizovat. Inženýrské sítě se nacházejí na pozemku (elektřina) a v přilehlé komunikaci (voda a kanalizace). Dokumentaci k domu mohu poslat na vyžádání.

Pozemek je situován na velmi pěkném a klidném místě, jen nedaleko oblíbeného lyžařského střediska Bublava. Budoucí objekt tak lze využívat nejen k bydlení, ale také komerčně k pronájmu, jako rekreační ubytování s čistým ziskem cca 400 000 Kč/rok. Uvedený výnos vychází z dlouholetých zkušeností pronájmu apartmánů a rekreačních domů přímo v této lokalitě. Můžeme nabídnout také možnost kompletního servisu spojeného s tímto provozem, od zajištění klientů po předání, převzetí a závěrečný úklid domu.

Výše uvedené lyžařské středisko Bublava nabízí 7 sjezdovek všech kategorií obsloužených šesti vleky a lanovkou s celkovou kapacitou 4 300 osob za hodinu. Doslova ráj zde najdou i běžkaři s výborně udržovanými stopami propojenými přes Krušnohorskou magistrálou s německou Kammloipe. To vše je v letních měsících využíváno pro cyklotrasy s perfektním zázemím a též pro náročnější sjezdové dráhy obsloužené vleky. Velkou přidanou hodnotou je také nedaleké horské středisko Klínovec vzdálený 35 minut jízdy a za pouhých 15 minut dojedete do německého Schönecku. Ten nabízí středisko s lyžováním na červené a modré sjezdovce, jehož součástí je celoroční aquapark a rozsáhlý bikepark pro bikery všech kategorií, od rodin s dětmi, po náročné sjezdaře. Navíc se v Schönecku domluvíte s personálem česky.

V lokalitě je silná poptávka po kvalitním ubytování od českých i zahraničních turistů.

Velmi příznivým faktorem jsou též komfortní dojezdové časy a vzdálenosti z Prahy, Plzně a Karlových Varů s tím, že po kompletním dokončení dálnice Praha – Karlovy Vary je další vzestup cen obdobných nemovitostí v této lokalitě prakticky nevyhnutelný.

Budu se těšit na setkání s Vámi.

Parametry pozemku

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právních služeb a provize RK
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Pod Lesem, Kraslice
ID
487
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
630 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Dálnice
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Marek Filipovský - certifikovaný obchodník s nemovitostmi

Marek Filipovský - certifikovaný obchodník s nemovitostmi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kraslicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu