Prodej rodinného domu, Přehořov, 99 m2 (ID: 3312130)

Přehořov

5 739 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 350 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Přehořově

Informace k domu

Láká vás život na vesnici, ale měli byste rádi město po ruce? Chcete si koupit svůj nový domov a skoro nic už neřešit? Tak možná právě na vás čeká tenhle dům v Přehořově.

Nabízím Vám útulný rodinný dům s dispozicí 4+1 o velikosti 99,2 m2, který se skládá z obýváku, kuchyně, tří ložnic, koupelny a WC. A to vše na pozemku o velikosti 706 m2, který si můžete přizpůsobit přesně stylu, který milujete.

Dům prošel v roce 2021/2022 celkovou rekonstrukcí, kdy se v podstatě vše vzalo z gruntu a dům můžeme brát jako “novostavbu“. Voda je zde obecní a odpady jsou zde řešeny jímkou s filtrem, která je napojená na obecní kanalizaci. Příjemné teplo vám zajistí elektrický kotel a krbová kamna, které rozvádí teplo po celém domě. Dům je zateplen ze všech stran a nemusíte se tak bát velké energetické náročnosti.

Věřím, že vás nadchne, volnost prostoru kolem domu, kdy nemáte postavený cizí dům kousek od hranice svého pozemku, a tak máte pro sebe větší soukromí. Zároveň jste v malé vesnici, kde budete mít svůj klid.

Přehořov se nachází 3,5 km od Soběslavy, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost jako je škola, školka, obchod, lékař, prostě vše, co potřebujete k životu a zároveň jste 2 km od sjezdu z D3.

V okolí se rozhodně nudit nebudete, jsou zde krásné rybníky, lesy, cyklostezka, koupání v nedalekých pískovnách, nebo 12 km vzdálený zámek Červená Lhota.

Věřím, že se vám zde bude příjemně bydlet, stačí jen zavolat, nebo napsat a domluvit si schůzku.

Tak na prohlídce na viděnou.

PENB: G* (PENB není k dispozici. Jakmile bude dodán, bude údaj aktualizován.)

Parametry domu

Cena
5 739 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Přehořov
ID
OCPRE
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
99 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
123 m2
Plocha nemovitosti
706 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace, Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Apres reality

Apres reality

28. října 400, 584 01, Ledeč nad Sázavou, Ledeč nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 67 lidí

Prodejce

Ondřej Chaloupek

Ondřej Chaloupek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Přehořově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu