Prodej pozemku pro bydlení, Kutná Hora, 1400 m2 (ID: 3312769)

Kutná Hora, Kaňk

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kutné Hoře

Úklidové služby

Informace k pozemku

Exkluzivně nabízíme k prodeji výjimečný stavební pozemek o celkové ploše 1400m2, rozdělený na dvě stavební parcely (700 + 700m2) pro výstavbu rodinného domu, které se nachází ve velmi klidné části obce Kaňk, u Kutné Hory. Díky své poloze, že v klidné slepé ulici, Sukovická, je jeho výhodou na jedné straně pocit klidu, soukromí a současně rychlá dostupnost, jak do historické části Kutné Hory, tak i do nedalekého Kolína.
K pozemkům byl vydán městským úřadem, oddělením pro územní plánování předběžný souhlas o umístění stavby, navržené jako samostatný rodinný dům o dispozici 4+KK o výměře 143m2, plus dvojgaráž a bazén. Vjezd je situován z ulice, orientace domu je vždy navržena tak, aby směřovala převážně na jižní a východní stranu. Současně je k dispozici vyjádření o existenci sítí v místě. Je zde možnost přípojky vodovodu, elektřiny, slaboproudu, plynu i kanalizace nebo čističky odpadních vod. Díky umístění se nabízí i využití solárních panelů.
Vedle krásné přírody, lesů, cyklostezek, je zajímavé, že Kutná Hora je historické, kulturní město zapsané na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO, plné kulturních a turistických památek, lákavých pro turisty, kteří hledají ubytování v této oblasti. Mezi vyhledávané památky patří například Sedlecká kostnice, chrám Sv. Barbory, Vlašský dvůr, GASK aj.. Je zde také velmi dobrá občanská vybavenost, přímo v obci Kaňk je i škola a školka, 5 min autem supermarkety Kaufland, Albert, Billa, Tesco, OKAY.
Vedle výletů do přírody ať pěšky nebo na kole, je pro volnočasové aktivity k dispozici Zimní a plavecký stadion v Kutné hoře nebo v Kolíně, bobová dráha v Kutné Hoře. Dětský svět HEROLD, Kamenný kruh (menhir) a další.
Pokud hledáte investici s vysokou návratností a s možností pronájmu, výhodný pozemek ideální pro bydlení, je pro Vás tato nabídka správnou volbou. V případě zájmu o bližší informace, nebo o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 1. 2024
Adresa
Kutná Hora, Kaňk
ID
8986
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1400 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Josef Kříženecký

Josef Kříženecký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kutné Hoře?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu