Prodej rodinného domu, Olomouc - Lošov, Koperníkova, 78 m2

Koperníkova, Olomouc, Lošov

3 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 585 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Olomouci

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme prodej rodinného domu se zahradou a domkem pro hosty v městské části Olomouc - Lošov. Vlastní dům o dispozici 2+1 s šatnou o užitné ploše cca 78 m2 se skládá ze vstupní předsíně (cca 4,7 m2), ze které jsou samostatné vstupy do šatny (6,29m2), obývacího pokoje (cca 17,7 m2), na půdu, do sklepa a do kuchyně (cca 11 m2). Obývací pokoj je dále průchozí do ložnice (cca 13,69m2), kuchyně je průchozí do koupelny s elektrickým bojlerem se sprchovým koutem a WC (cca 5,1m2). Dům je částečně podsklepený - sklep (cca 15,6 m2) má i samostatný vstup vraty z ulice. Dům (sklep) je částečně zasazen do svažitého terénu, který v jeho zadní části tvoří zahrada. V rámci částečné rekonstrukce byla před cca 10 lety vyměněna střešní krytina, radiátory a plastová okna - dvojskla. Podlahy místností jsou betonové, v obytných místnostech pokryté PVC (vyjma obývacího pokoje, kde jsou dřevěné parkety), v ostatních místnostech keramickou dlažbou. Vytápění je v domě zajišťováno kotlem na tuhá paliva v suterénu domu, ohřev vody elektrickým bojlerem v koupelně.
K domu dále náleží stavba cihlového domku pro hosty o dispozici 1+1 a užitné ploše cca 32 m2. Tento domek je tvořen malou vstupní předsíňkou vedoucí do kuchyně, která je průchozí do pokoje a koupelny s vanou a WC. Ohřev vody zde zajišťuje samostatný elektrický bojler, vytápění pomocí akumulačních kamen v jednotlivých místnostech. Velkou výhodou je, že domek má vlastní, podružná měřidla. Obě stavby jsou napojeny na elektřinu, městský vodovod i kanalizaci. Součástí zázemí RD je i prostorný vydlážděný dvůr a další hospodářské přístřešky.
Dům se nachází v klidné lokalitě městské části Olomouc - Lošov s dobrou dostupností do Olomouce ať už autem, případně autobusovou dopravou včetně MHD. Základní občanská vybavenost se nachází v dojezdové vzdálenosti na Svatém Kopečku.
V případě financování koupě úvěrem doporučujeme využít bezplatné konzultace s naším úvěrovým specialistou.
Více fotografií naleznete na webových stránkách RE/MAX.
V případě zájmu o více informací, případně o sjednání osobní prohlídky neváhejte kontaktovat makléře této nabídky.

Parametry domu

Cena
3 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Koperníkova, Olomouc, Lošov
ID
160-NP02387
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
78 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
219 m2
Plocha nemovitosti
551 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX MONARCHA

RE/MAX MONARCHA

Masarykova třída 105/29, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 59 lidí

Prodejce

Bc. Karel Fiala

Bc. Karel Fiala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu