Prodej zahrady, Praha - Uhříněves, Středohorská, 353 m2

Středohorská, Praha

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k pozemku

Exkluzivní nabídka prodeje pozemku/zahrádky o výměře 353 m2, nacházející se v Uhříněvsi v lokalitě Na Vrchách.

Pozemek aktuálně slouží jako zahrádka. Součástí pozemku je částečně podsklepená zděná garáž s přístřeškem, do které je přivedena elektřina 220/380V. Příjezd k pozemku je ulicí Na Vysočině a Středohorská.

Ačkoliv se aktuálně jedná o území využívané pro zahrádky, tak podle územního plánu se pozemek nachází v OB (čistě obytné) s hlavním využitím: Plochy pro bydlení. Lokalita je součástí příprav pro obytné území, budoucí výstavba v tomto území je však podmíněna předchozím vybudováním dostatečně kapacitní dopravní a technické infrastruktury.

Pozemek se tak může stát zajímavou investicí do budoucna.

Parametry pozemku

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 10. 2023
Adresa
Středohorská, Praha
ID
00487
Plocha nemovitosti
353 m2
Elektřina
230V, 400V

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 112 lidí

Prodejce

Bc. Radek Brila

Bc. Radek Brila

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu