Prodej zahrady, Praha - Uhříněves, 1531 m2

Praha 22, Uhříněves

2 380 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 342 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k pozemku

Prodej pozemku. Dovoluji si vám představit k prodeji atraktivní pozemek o velikosti 1.531 m², který se nachází v malebném prostředí Uhříněvsi, cca 200 m od břehu Podleského rybníka v Praze. Tento pozemek je ideálním místem pro ty, kdo vyhledávají klid a pohodu v náručí přírody, a přesto chtějí zůstat v dosahu hlavního města.

Pozemek je obklopen zelení a je částečně oplocen s pohodlným přístupem, asfaltovou cestu, přes vjezdovou bránu. K dispozici je zde také vlastní kopaná studna, což je praktický a cenný prvek pro každodenní užívání pozemku.

Na pozemku se dále nachází základy stavby o rozloze 35 m². Přední část pozemku je pečlivě udržovaná, s kvalitním trávníkem a bohatou vegetací, která dotváří příjemnou atmosféru místa. Zadní část je osázena stromy, které doplňují přirozený charakter pozemku a poskytují soukromí.

Lokalita je skvělá pro milovníky přírody a aktivního odpočinku, s blízkostí kynologického cvičiště, Podleského rybníka a turistických stezek, které lákají k procházkám a relaxaci. Současně je zde výborná dostupnost do centra města, což představuje ideální kombinaci pro pohodlný život blízko přírody s možností rychlého spojení do městského ruchu.

Pokud vás tato nabídka zaujala a rádi byste se o pozemku dozvěděli více, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám pozemek osobně představím a odpovím na všechny vaše dotazy. Těším se na setkání s vámi a příležitost ukázat vám tento jedinečný kousek přírody, který by se mohl stát místem vašich snů.

Parametry pozemku

Cena
2 380 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 3. 2024
Adresa
Praha 22, Uhříněves
ID
2731
Plocha nemovitosti
1531 m2
Doprava
Autobus
Voda
Místní zdroj

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK PRINC

RK PRINC

Hanusova 353/12, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 80 lidí

Prodejce

Petr Vopěnka

Petr Vopěnka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu