Prodej bytu 3+1, Třinec, Hutnická, 76 m2

Hutnická, Třinec

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Třinci

Informace k bytu

BO! Vám nabízí výjimečnou nabídku bytu o dispozici 3+1, nacházejícího se na ul. Hutnická v Třinci, v oblíbené části Kamionka.

Tato lokalita, plná rodinných domů, je oblíbena díky své dostupnosti do škol, školek, obchodů, ale i přírody. Já Vám v tomto místě nabídnu prostorný byt o užitné ploše 79,2 m² přímo v jednom z řadových domů. Byt se nachází ve 3.NP, je v osobním vlastnictví a svou dispozicí Vám nabízí prostornou předsíň, obývací pokoj, ložnici, kuchyň, dětský pokoj a koupelnu se samostatným WC. Z ložnice se dostanete na široký balkón, který je orientován na východ.

Součástí prodeje je i garáž v přízemí domu, do které se dostanete s hlavní chodby. V garáži o velikosti 21,7 m² je elektřina i voda. Dům je celopodsklepený a máte tedy dostatek prostoru na uskladnění svých věcí. Zároveň k bytu můžete využívat půlku zahrady nacházející se za domem.

Pokud chcete bydlet v bytě, ale zároveň si chcete užívat prostorné bydlení s výhodami rodinného domu, je pro Vás toto ideální řešení. Oproti panelového bytu, zde máte pouze jedny sousedy.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těším se na Vás!

Parametry bytu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Hutnická, Třinec
ID
3220
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
76 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 47 lidí

Prodejce

Jakub Waclavek

Jakub Waclavek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Třinci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu