Prodej chaty, Libušín, 15 m2 (ID: 3315905)

Libušín

1 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 101 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Libušíně

Úklidové služby

Informace k domu

Užijte si klid a přírodu na dosah ruky!

Máme tu pro Vás nabídku rekreační chaty. Tato chata se nachází v zahrádkářské osadě v obci Libušín a stojí na prostorném pozemku o rozloze 338m².
V přízemí se nachází obývací místnost s kuchyňským koutem, koupelna a toaleta. Ve sklepě je další prostor, který můžete využít podle svých potřeb. IS: elektřina a voda je přivedena na pozemek. Toaleta je řešena formou jímky. Celý objekt je ve velmi dobrém stavu - čistý, suchý a bez vlhkosti.

Okolní zahrada o rozloze 338m² je mírně svažitá, ale plná zeleně, stromů a záhonů, které můžete využít pro pěstování rostlin. Vedle chaty se nachází malá terasa, kterou si zvláště v letních měsících užijete při posezení nebo grilování. V suterénu chaty se nachází sklepní prostor.

Toto klidné místo je ideální pro relaxaci a odpočinek. Základní občanská vybavenost je k dispozici v obci Libušín a kompletní vybavenost města Kladna je v blízké vzdálenosti. Chata je volná ihned a prohlídky jsou možné po dohodě. Financování nemovitosti Vám rádi zajistíme.

Pro více informací mě prosím kontaktujte pomocí uvedeného formuláře nebo telefonicky od pondělí do neděle od 8:00 do 20:00. V případě potřeby mě můžete také kontaktovat emailem nebo sms. Mluvím anglicky.

Parametry domu

Cena
1 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Libušín
ID
1876
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
15 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
17 m2
Plocha nemovitosti
338 m2
Topení
Lokální tuhá paliva
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITY K+L

REALITY K+L

třída T. G. Masaryka 989, Roudnice nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 153 lidí

Prodejce

Kryštof Hrala

Kryštof Hrala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Libušíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu