Prodej chaty, Libušín, 13 m2

Libušín

980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 670 Kč /za měsíc

(Kupní cena je včetně právního servisu, advokátní úschovy kupní ceny, zajištění HÚ, odměny RK)

Prémioví partneři v Libušíně

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji chatku se zahradou v obci Libušín (parc. č. 1676 a 1677/1).

Pokud hledáte klidné útočiště mimo město a přitom v jeho dosahu, tato chatka se zahradou v obci Libušín je přesně to, co hledáte.
Tato malebná zahrada se nachází v blízkosti lesa, přináší Vám klid a harmonii s přírodou. Vlastní ovocné stromy dotvářejí atmosféru pohody a nabízejí možnost užít čerstvé ovoce přímo z vlastní zahrady. Jsou zde zastoupeny meruňka, bluma, švestka a několik jabloní. A to není vše! Součástí této zahrady je i malá chatka s elektřinou (bez č.p. a č.e.). Ať už si užíváte piknik na trávníku, zahradničení, hry s dětmi nebo jen relaxujete, poskytne Vám vždy útočiště pro odpočinek nebo příležitost přespání. Při vstupu do chatky je malý sklípek. Z něj je pivo studené jako z legendárního "sedmého schodu". Chatka je dřevěná na betonové podezdívce.

Celý pozemek je oplocený, svažitý, ale žádné velké sportovní výkony Vás nečekají. Je zde i voda z nedalekého lesního pramene (to ovšem do budoucna bez záruky). Až přímo k pozemku se momentálně nedostanete autem. Auto můžete nechat doslova pár kroků od branky.

Do Libušína se dostanete pohodlně autobusem ze Zličína, Kladna, Slaného. Je to městečko se základním občanským vybavením.

Parametry domu

Cena
980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena je včetně právního servisu, advokátní úschovy kupní ceny, zajištění HÚ, odměny RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Libušín
ID
0023-NP07372
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
13 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
752 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Josef Hotový

Josef Hotový

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Libušíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu