Prodej bytu 3+kk, Karlovy Vary, Svahová, 131 m2

Svahová, Karlovy Vary

13 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 672 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k bytu

Prodej bytu 3+kk v centru Karlových Varů
Nabízíme k prodeji byt o velikosti 3+kk s obrovským potenciálem pro investory. Tento byt se nachází v novostavbě, která byla postavena v roce 2014, v centru Karlových Varů.
Velkoplošný byt 131 m² + 2 balkony 13,2 m². 2 ložnice, obývací pokoj s přípravou na kuchyňský kout, který dává novému majiteli možnost vytvořit si vlastní prostor podle svých představ.
Nemovitost se nachází v malebném turistickém lázeňském městě. Tato lokalita je vyhledávaná turisty z celého světa, což znamená stabilní poptávku pronájmu nemovitostí. Investoři se mohou těšit na vysokou návratnost investice díky možnosti dlouhodobého nebo krátkodobého pronájmu.
Díky výhodné poloze v Karlových Varech tento byt kombinuje výhody rezidenční a obchodní čtvrtě. V blízkosti se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy a zdravotnická zařízení lázeňské domy a pro milovníky přírody je v blízkosti lázeňský les s mnoho kilometrovým počtem upravených stezek a cestiček pro pěší a cyklisti.
K bytu patří také garáž, která se nachází přímo v budově.
Pokud máte zájem o prohlídku této atraktivní investiční nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na spolupráci a pomůžeme vám při realizaci vašich investičních plánů.

Parametry bytu

Cena
13 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Svahová, Karlovy Vary
ID
294-NP01031
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
131 m2
Patro
5. z 6
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
131 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Glorion

RE/MAX Glorion

Krymská 1056/5, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Alexandr Mizjuk

Alexandr Mizjuk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu