Prodej rodinného domu, Plzeň - Doubravka, Třešňová, 145 m2

Třešňová, Plzeň, Doubravka

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena včetně provize, právního servisu a depozitní úschovy)

Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

možný prodej zdařile rekonstruovaného rodinného patrového domu s obrovskou terasou ve 2. nadzemním podlaží, v žádané lokalitě Plzeň – Doubravka. Tento dům je ze dvou třetin podsklepený, v prvním nadzemním podlaží se nachází vstupní hala, vlevo je krásná velká kuchyně s kombinovaným sporákem s novou digestoří, dále vstup do obývacího pokoje a ložnicí se šatnou. Do koupelny (sprchový kout, umyvadlo, toaleta) můžeme vstoupit jak z ložnice, tak i z předsíně, kde se nachází také špajz. Po schodech vystoupáme do 2. nadzemního podlaží, kde jsou další tři pokoje a velká koupelna (rohová vana, umyvadlo a toaleta). Podlahy – vstupní hala, kuchyně, koupelny a terasa – dlažba, všechny pokoje – laminátová plovoucí podlaha. Teplou vodu zajišťuje bojler, topení – plynový nový kotel s rozvody do radiátorů. Střecha – Bramac, celý dům je odizolován. Vjezd autem na pozemek zajišťují elektricky ovládaná vrata. Celý objekt je pod kamerovým systémem. Občanská vybavenost je v maximálním dosahu 5 minut pěší chůze – poliklinika, školka, základní škola, gymnázium, obchodní domy atd. Doporučuji prohlídku všem generacím. Při rychlém jednání možná sleva. Více informací a fotografií v realitní kanceláři. Momentálně musíme označit energetickou náročnost „G“, do doby, než bude zhotoven energetický štítek. Ev. číslo: 30943.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize, právního servisu a depozitní úschovy
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Třešňová, Plzeň, Doubravka
ID
30943
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
145 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
106 m2
Podlahová plocha
145 m2
Plocha nemovitosti
172 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední plynové
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 119 lidí

Prodejce

Lenka Chladová - Člen Realitní komory ČR

Lenka Chladová - Člen Realitní komory ČR

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu