Prodej chaty, Třinec, 34 m2

Třinec, Konská

950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 527 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Třinci

Informace k domu

Nabízím k prodeji chatu v zahrádkářské kolonii v Třinci Konské s užitnou plochou 34m2. Nemovitost se nachází na krásném slunném místě s dostatkem soukromí jelikož je umístěná na okraji celé chatové oblasti. V přízemí naleznete chodbu a denní místnost s balkónem, podkroví je vhodné pro přespání. Celá chata je podsklepená čtyřmi místnostmi včetně toalety. Pod balkónem se ještě nachází úložný prostor pro nářadí apod. Pozemek o rozloze 361m2 přímo vybízí k zahradničení ale také k odpočinku, můžete k tomu využít zastíněné posezení vybavené udírnou a grilem. Součástí je taktéž prostorný skleník. Chata je napojena na elektřinu a užitkovou vodu.
Chata je zděná, nezateplená, udržovaná ale vhodná k menší rekonstrukci. Odpady jsou svedeny do betonové žumpy. Svody z okapů do trativodu. Je zde možnost napojení na veřejný vodovod.
Součástí prodeje jsou samozřejmě spoluvlastnické podíly na pozemcích pro přístup k chatě.

Parametry domu

Cena
950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 11. 2023
Adresa
Třinec, Konská
ID
20164
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
34 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
17 m2
Plocha nemovitosti
361 m2
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 99 lidí

Prodejce

Martin Zelina

Martin Zelina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Třinci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu