Prodej bytu 3+kk, Kladno, Jerevanská, 69 m2

Jerevanská, Kladno, Kročehlavy

4 499 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc

(poplatky 5784 Kč)

Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k bytu

Na prodej nabízíme krásný a útulný byt 3+1 o velikosti 69m2 na 2. patře s novým výtahem, sklepní kójí a komorou na chodbě.

Při vstupu do bytu vás čeká prostorná chodba o velikosti 9m2, která vede do dalších místností. Byt disponuje dvěma neprůchozími pokoji o rozloze 10m2 a 13m2, které zaručují dostatek soukromí a klidu.

Obývací pokoj o velikosti 26m2 je ideálním místem pro setkání s rodinou a přáteli. Kuchyně nabízí dostatek místa pro přípravu a vaření vašich oblíbených jídel.

Koupelna je vybavena vanou pro relaxaci a umyvadlem, samostatné WC je samozřejmostí.

Společenství vlastníků jednotek (SVJ) nemá žádný úvěr ani plánovaný úvěr na budoucnost, což zajišťuje stabilní a bezstarostný provoz budovy.

Dům prošel zateplením a má nová okna včetně vchodových dveří. Nová střecha a stoupačky vodorovné i svislé. Díky těmto investicím je zajištěn efektivní energetický provoz a ochrana proti vlivům počasí.

Poplatky včetně fondu oprav pro 4 osoby činí 5784 Kč.

Další výhodou tohoto bydlení je poloha nemovitosti, byt se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, včetně nájezdu na dálnici, pošty, několika restaurací, obchodů, potravin, MŠ a ZŠ. Dále zde naleznete NC Oaza a spousty sportovišť jako např. tenisové kurty, fotbalové hřiště, dětské hřiště, koupaliště a cyklostezky s vyhlídkami. Parkování před domem a v okolí domu na několika přilehlých parkovištích, zastávka autobusu 2min. chůze od domu


Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají komfortní a prostorné bydlení s veškerým vybavením a modernizací. Nechte se okouzlit jeho kvalitou a domluvte si prohlídku ještě dnes!

Parametry bytu

Cena
4 499 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
poplatky 5784 Kč
Aktualizováno
19. 2. 2024
Adresa
Jerevanská, Kladno, Kročehlavy
ID
00701
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
69 m2
Patro
2. z 8
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
69 kWh/m2 za rok
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

linka zákaznická

linka zákaznická

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu