Prodej rodinného domu, Heršpice, 166 m2 (ID: 3331802)

Heršpice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Heršpicích

Informace k domu

Hledáte klidné rodinné zázemí? Rádi byste dům s bohatým prostorem a variabilitou pro zařízení interiéru dle vlastních představ?

Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům v Heršpicích, poblíž Slavkova u Brna a vzdálený od Brna jen 25 minut.

Dvoupatrový dům je efektivně dispozičně rozdělen na 5+KK a vstoupíte do něj přes závětří do vstupní haly s velkou úložnou skříní. V levé části prvního podlaží naleznete velký otevřený prostor kuchyně, jídelny a obývacího pokoje se vstupem do zahrady. Na pravé straně je situovaný pokoj, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a technická místnost. Praktik ocení kuchyňskou spíž a komoru pod schodištěm.
Přes schodiště se dostanete do druhého patra, kde se nacházejí dva pokoje s vlastním vstupem na společný balkon. Naproti se rozkládá další pokoj s šatnou a koupelna s vanou a s WC.
Dům obepíná pozemek, který je využit jako zahrada, přístupový chodník, příjezdová cesta a parkovací místo. Na zahradě je již vybudována základová deska třeba pro Váš zahradní domek nebo třeba altán.

Vytápění je zajištěno tepelným čerpadle a teplo rozvádí podlahové topení po celém domě. V koupelnách je vytápění podpořeno topnými žebříky. Jistě také oceníte vlastní úpravnu vody instalovanou na rozvod a venkovní stínící žaluzie na jižní straně domu.

Obec Heršpice disponují základní občanskou vybaveností jako Mateřská a Základní škola, obchod s potravinami, dětská hřiště, fotbalové hřiště, autobusový spoj na lince Vyškov Kobeřice. A co by Vám tady chybělo, bezpečně najdete ve Slavkově u Brna vzdáleném pouhých 7 minut. V okolí Heršpic naleznete krásnou přírodu a Ždánický les poskytující rozmanité turistické a cyklo trasy.

Pokud Vás tento dům zaujal a rádi byste ji ho prohlédli, neváhejte nás kontaktovat. Jsme připraveni Vám uspořádat prohlídku a odpovědět na všechny Vaše dotazy.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Heršpice
ID
21694
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
166 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
100 m2
Podlahová plocha
166 m2
Plocha nemovitosti
396 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 72 lidí

Prodejce

Ing. Vladimíra Knoflíčková

Ing. Vladimíra Knoflíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Heršpicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu