Prodej rodinného domu, Rohatec, Moravní, 188 m2

Moravní, Rohatec

2 680 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 772 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK)

Prémioví partneři v Rohatci

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupí ideální polovinu dvougeneračního RD, který se nachází na velmi klidném místě v obci Rohatec, 5 km severovýchodně od Hodonína, při řece Moravě a hranici se Slovenskem.
Pokud hledáte bydlení v RD s rozlehlým pozemkem, nebo výhodnou investici, pak Vás zvu na prohlídku této nemovitosti.
Samostatně stojící podsklepený RD byl postaven v roce 1975 a do stávajícího stavu byl uveden průběžnou rekonstrukcí do roku 2000. Dle aktuální dohody spoluvlastníku k prodeji nabízíme horní - INP o dispozici 3+1, s velkou prosluněnou terasou a možností dalšího rozšíření o podkroví. Součástí prodeje je ideální podíl na všech nemovitostech, včetně nedokončené obytné stavby na zahradě, včetně stavební parcely pro výstavbu dalšího RD, včetně přilehlých pozemků s ovocnými a okrasnými stromy, ovocnými křovinami, vinicí, jezírka a studny. K dispozici budete mít rozlehlý pozemek o celkové rozloze 5 525m2.
Nemovitost je v dobrém technickém stavu, stále obydlena, udržována a napojena na všechny inženýrské sítě.
Dům má masivní železobetonové základy proložené kamením, celý podsklepený s účinnou ochranou proti stoleté vodě z řeky Moravy.
Bezproblémové parkování u domu.

Zveme Vás na prohlídku a v případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám dům osobně předvedeme. Kompletní informace Vám sdělíme osobně při prohlídce.

Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Parametry domu

Cena
2 680 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK
Aktualizováno
8. 2. 2024
Adresa
Moravní, Rohatec
ID
21696
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
188 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
130 m2
Podlahová plocha
188 m2
Plocha nemovitosti
5525 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 212 lidí

Prodejce

Svitlana Yunoshova

Svitlana Yunoshova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rohatci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu