Prodej bytu 3+kk, Brno, Bubeníčkova, 77 m2

Bubeníčkova, Brno

12 031 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 339 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Hledáte byt, který je vhodný jako skvělá investiční příležitost či pro vlastní rodinné bydlení? Rezidence Bubeníčkova je projekt výstavby 16 unikátních jednotek v těsné blízkosti středu města Brna, a to v městské části Židenice. Projekt nyní prochází kompletní rekonstrukcí o vysokých standardech. Předpokládané dokončení je plánováno na podzim 2024.

Díky mezonetovému uspořádání se jedná o vzdušný a prostorný byt, který vám poskytne pocit soukromí a pohodlí. Dispozice je 3+kk a podlahová plocha činí 77,1 metrů čtverečních, nachází se v budově B, tedy v budově se vstupem z vnitrobloku. Byt je v 1. a 2. NP a skládá se z předsíně, ze které je přístupná kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem. Z místnosti je vstup na terasu o výměře 30,9 metrů čtverečních. Koupelna společně s WC je přístupná také z předsíně. Z obývacího pokoje je přístup po schodech do 2. NP, kde se nachází ložnice, pracovna, šatna i druhé WC. K bytu náleží samostatná sklepní kóje o výměře 22,4 metrů čtverečních.

K zakoupení je k dispozici celkem 8 parkovacích míst umístěných ve vnitrobloku. Parkovácí stání nejsou mezi sebou jednotlivě uzavřená. Cena za jedno parkovací stání činí 600.000,- Kč.

Cena je uvedena včetně provize i právního servisu. V rámci kupní ceny je zahrnuta i kuchyňská linka včetně spotřebičů. Do ceny se nezahrnuje vybavení, které je vyobrazeno na vizualizacích, ani volitelné doplňky. Vyobrazené vizualizace mají informativní charakter.

Čtvrť přímo sousedí s historickým centrem Brna a má proto výrazný městský charakter s velmi hustou zástavbou a plnými ulicemi. V posledních letech zde vznikla spousta nových zajímavých projektů a celé okolí tak prochází výraznou proměnou. Pár minut chůze se nachází vlaková stanice Brno-Židenice, zhruba 3 minuty od bytu je zastávka tramvaje Kuldova 2, 3, na opačné straně pak dopravní uzel Stará osada. Výhodou je i vynikající dopravní dostupnost napojením se na velký městský okruh a dálnici D1.

V případě dalších informací či osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat! Pro další informace bude také v nejbližších týdnech k dispozici webová stránka https://www.rezidencebubenickova.cz

Parametry bytu

Cena
12 031 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 2. 2024
Adresa
Bubeníčkova, Brno
ID
10121
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
77 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
77 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
97 kWh/m2 za rok
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Vendula Hanusová

Vendula Hanusová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu