Prodej bytu 3+kk, Klíčany, Na Cihelně, 91 m2

Na Cihelně, Klíčany

9 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 133 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Klíčanech

Úklidové služby

Informace k bytu

Evidenční číslo / ID zakázky: VS178

Nabízíme k prodeji krásný byt 3+kk s velkou zahradou, balkonem, sklepem, garážovým a venkovním parkovacím stáním o velmi pohodlné ploše 91 m2 (+ zahrada 86 m2), který se nachází ve zvýšeném prvním podlaží cihlové novostavby pouze 10 minut autem do Prahy v Klíčanech, Praha - východ. Nabídka je ideální pro ty, kteří chtějí mít všechny výhody velkoměsta na dosah ruky, ale přitom mít pohodlí a klid pro svou rodinu.

Interiér tvoří obývací pokoj spojený se zařízenou kuchyní o rozloze 35 m2. Pokoj je dokonale prosvětlený díky francouzským oknům, z nichž jedno umožňuje vstup na prostornou zahradu o rozloze 86 m2, kde lze umístit terasu se vším, co je potřeba pro příjemné posezení s přáteli. Zároveň zde určitě zbude dostatek místa i pro dětské vybavení a hračky. Příjemným doplňkem je, že díky jihovýchodní orientaci je zahrada po většinu dne osluněná. Dále v bytě se nachází ložnice, 18 m2, s oddělenou prostornou šatnou a přístupem na balkon 4 m2. Následuje další prostorný pokoj o ploše 19 m2. Z výrazných příjemných prvků bytu stojí za zmínku také podlahové vytápění v celém bytě. Všechny pokoje jsou samozřejmě samostatné. Zaslouží si pozornost, že byt není dávno prošel nákladnou renovací, jak je vidět na fotografiích. Krásná koupelna s vanou a oddělenou toaletou s vybavením od HANSGROHE a LAUFEN. Dveře v bytě jsou od společnosti SAPELI. K dispozici také komora. Ve vchodu, kde se byt nachází, je pouze 9 bytů. V domě se také nachází kočárkárna.

Díky kvalitnímu provedení včetně podlahového vytápění a dispozici velkorysé zahrady, balkonu, sklepu, krytého garážového a venkovního parkovacího stání, výborné poloze s dostupností do Prahy je tato nabídka výjimečnou volbou domova pro vaši rodinu. Za zmínku stojí také nízké provozní náklady. Nenechte si ujít tuto příležitost.

Rezidence Klíčanka se nachází v klidné části v Klíčanech, který leží jen pár minut od hranice Prahy. Byt je ideální pro ty, kteří chtějí bydlet v klidném prostředí malé obce a zároveň mít dobrou dostupnost do Prahy. V obci je kompletní občanská vybavenost - mateřská školka, dětské hřiště, fotbalové hřiště, restaurace, obchod, knihovna a úřady. Pro ty, kteří rádi tráví čas venku, jsou v blízkosti 2 rybníky. Pro cyklisty je zde napojení na síť cyklotras. Autem se dostanete po dálnici do metropole za 10 minut a autobusem ke stanici metra Kobylisy během cca 20 minut. Klíčany tak představují skvělý kompromis mezi životem ve velkoměstě a na venkově.

Energetická třída PENB 'B' — velmi úsporná. Uvedená cena nezahrnuje provizi realitní kanceláře ve výši 360 000,- Kč.
Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Parametry bytu

Cena
9 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Na Cihelně, Klíčany
ID
VS178
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
91 m2
Patro
1.
Vlastnictví
Osobní
Plocha zahrady
86 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
75 kWh/m2 za rok
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Makers Reality

Makers Reality

Vinohradská 2133/138, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vladislav Maltcev

Vladislav Maltcev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Klíčanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu