Prodej rodinného domu, Sedlec, 100 m2

Sedlec

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Sedlci

Informace k domu

Rádi byste si dokončili dům podle Vašich představ, ale nechcete stavět od základu? Právě tato hrubá stavba rodinného domu v obci Sedlec Vám umožní si vytvořit příjemné bydlení podle vlastního vkusu. Lokalita s výbornou dostupností do nedaleké Náměště nad Oslavou, Jaderná elektrárna Dukovany vzdálena autem pouze 15 minut, Vojenské letiště Náměšť navazuje přímo na obec a nádherná příroda Dalešické přehrady pro relaxaci v přírodě.

+ 3+kk
+ 100 m2
+ vlastní studna
+ možnost dokončení podle vlastních představ
+ strategické umístění s dobrou dostupností
+ krásná příroda Dalešické přehrady

Dispozice rodinného domu 3+kk je ideální velikostí pro rodinu s dětmi. Prostorný obývací pokoj s navazující kuchyní a komorou, ze kterého je vstup na terasu. Dva pokoje, které od sebe dělí koupelna, samostatná toaleta a technická místnost. Ložnice s vlastním vstupem na jižní terasu. Dostatek úložného prostoru je podpořen prostorným sklepem, s možností využití i jako technická místnost.

Elektřina je přivedena na hranici pozemku, odpady a voda jsou rozvedeny po nemovitosti. Okna jsou plastová s izolačním trojsklem a hliníkové vstupní dveře.

Celková plocha pozemku je 209 m2 a radost Vám udělá malá zahrádka za domem, kde se nachází vlastní studna. Hranice pozemku je oddělena betonovým plotem a tím nabízí dostatek soukromí.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, rád se s vámi potkám na společné prohlídce! S financováním Vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 2. 2024
Adresa
Sedlec
ID
01072
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
100 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
209 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 75 lidí

Prodejce

Pavel Drozd

Pavel Drozd

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sedlci (okr. Třebíč)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu