Prodej bytu 4+kk, Brno, Nachová, 104 m2 (ID: 3342733)

Nachová, Brno

11 146 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 53 119 Kč /za měsíc

(Konečná cena, neplatíte provizi.)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Představujeme Vám poslední byty v projektu "Bydlení na Nachové" s nastěhováním v červenci 2024, jedná se o bydlení v jedné z nejzelenějších částí města Brna. Bydlení v Řečkovicích nabízí život kousek od centra a krok od přírody.

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku o velikosti 4+kk s terasou o celkové ploše 125,32m2, která se nachází v 5.NP moderního rohového bytového domu s výtahem.

Dispozice: obývací pokoj s kuchyňským koutem 39,02m2 a terasou 22,40m2, ložnice 20.93m2, pokoj 15.43m2 a 11,33m2, předsíň 8.85m2, koupelna 5.52m2 a toaleta 1.84m2.
Orientace jednotky: obývací pokoj s kuchyňským koutem a terasou na SZ, pokoje na J.

K bytové jednotce je možné dokoupit parkovací či garážové stání.

Bytová jednotka bude vybavena zařizovacími předměty koupelny a WC, kdy je možné zvolit materiály pro dokončení (podlahy, dveře, obklady).

Městská část Řečkovice a Mokrá Hora se hlavně díky své poloze může pyšnit výbornou dostupností všech služeb. V okolí se nachází místní restaurace, kavárny, cukrárny, ale také obchodní pasáže. V této městské části je veškerá občanská vybavenost. Proto je bydlení vhodné jak pro mladé, tak pro rodiny s dětmi, kterým Řečkovice mohou nabídnout dostupnost mateřských i základních škol včetně 8-letého gymnázia v Řečkovicích.

Na financování části kupní ceny lze využít hypotéční úvěr či úvěr ze stavebního spoření, kdy bytovou jednotku lze použít jako zástavu úvěru. Prodej bytů je přímo od investora, neplatíte tedy provizi.

Jedná se o velmi vyhledávanou městskou část díky veškeré občanské vybavenosti, krásné přírodě a výborné infrastruktuře. Doporučujeme koupi, ať už z pohledu investice vzhledem k poloze bytu, stejně tak i pro vlastní bydlení.

Pro více informací, prohlídky či další nabídky bytových jednotek se obracejte na makléře.
Rádi také pomůžeme prostřednictvím našeho finančního poradce s nejvýhodnějším financováním Vašeho nového bydlení.

Parametry bytu

Cena
11 146 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena, neplatíte provizi.
Aktualizováno
10. 5. 2024
Adresa
Nachová, Brno
ID
10171
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
125 m2
Patro
5.
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
104 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
95 kWh/m2 za rok
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo PATREAL

PATREAL

Riegrova 1378/1, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Petr Skoták

Petr Skoták

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu